Skip to main content

România TV, amendată cu 10.000 de lei

 


Postul de televiziune al lui Sebastian Ghiță, România TV, a fost sancționată cu 10.000
de lei
pentru emisiunea Secrete de stat, difuzată pe 20 aprilie la postul de știri, în care au fost aduse prejudicii de imagine primarului Mircea Hava din Alba Iulia.

Publicitate

În cadrul emisiunii moderate de Marilena Nedelcu, unul dintre subiecte dezbătute a fost cel al contractelor ilegale ale primarului din Alba iulia, Mircea Hava, care au intrat în vizorul DNA (...) ”Noi am inceput un serial, "baroniada" cu zonele de influență din care provin oameni puternici din partid care au tot felul de legături și numesc oameni la București și au influență în zona respectivă”, se arată în raportul de monitorizare.

Pe ecran, au rulat următoarele titluri - "De 4 ori primar"; "Mircea Hava de neclinitit"; "Mircea Hava, controlat de fiu"; "Contracte cu dedicație la Alba"; "Contracte în vizorul DNA"; "Familia Hava, angajată la sta"t.

Alexandru Jucan, membru CNA:

"Este o emisiune construită pentru a-i aduce un prejudiciu de imagine primarului Hava. Moderatorul a propus arestarea pentru conflict de interese. Astfel s-a încălcat dreptul la demnitate umană a lui Mircea Hava."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dragi "limbincu" de mai sus, spre deosebire de voi, Rtv chiar isi pretuieste angajatii, sau sa nu exagerez, macar ii respecta. In cloaca aia pe care o numiti voi televiziune nu exista asa ceva. Musiu Enache bun la toate face pipi pe voi din biroul lui de sus, caci nu jet sa faca de jos in sus.
  • Eu prind Rtv dar m-am uitat o singură dată şi este un bâlci copiază Realitatea tv dar nu vă fi Realitatea nici peste un mileniu.

Trimite un comentariu