Skip to main content

Sorin Enache, înlocuit din poziţia de administrator special al Realitatea Media

 

Publicitate

SCHIMBARE. Sorin Enache, administratorul special al Realitatea Media (companie aflată în insolvenţă) a fost înlocuit din această poziţie.

Noul administrator special al Realitatea Media (care are licenţa pentru Realitatea TV) este Florin Bercea, din partea Sindicatului Naţional Petrom (unul dintre creditorii Realitatea)

CONTEXT. Mutarea vine după ce Comitetul Creditorilor s-a schimbat, iar preşedintele Comitetului a devenit GMG Media Box, compania deţinută de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, aici.

Sorin Enache nu mai este administrator special, dar se va ocupa în continuare de Realitatea TV, ca director al postului.

Contactat de Paginademedia.ro, Cozmin Guşă a confirmat schimbarea.

Cozmin Guşă, pentru Paginademedia.ro:

"Confirm că s-a produs această schimbare. Domnul Bercea s-a consultat cu noi, iar noi am fost de acord să-l numească în continuare ca director al staţiei tot pe Sorin Enache.

Sigur, i-am sugerat domnului Bercea să aibă o discuţie consultativă şi cu Elan Schwartzenberg, în calitatea sa de acţionar, cel care susţine parţial activitatea staţiei TV şi care este titularul contractului de închiriere a spaţiului de la domnul Ofer, adică Willbrook."

Conform unei hotărâri a instanţei, publicată de Paginademedia.ro, în comitetul creditorilor sunt acum:

  • GMG Media Box: creanţă de 16,1 milioane de euro (70,9 milioane de lei)
  • Asociaţia Salariaţilor din SNP Petrom: creanţă de 3,46 milioane de euro (15,2 milioane lei)
  • Sindicatul Naţional Petrom Energie: creanţă de 1 milion de euro (4,5 milioane de lei)
  • ANAF: 3,9 milioane de euro (17 milioane de lei)
  • Space Comunication ltd.: 1,4 milioane de euro (6,3 milioane de lei)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Telespectator Realitatea TV Telespectator Realitatea TV
    Probabil ca dl Sorin Enache e un foarte bun manager si nu-mi dau eu seama. Totusi, ca telespectator care ocolea Realitatea TV in perioada 2006-2009, dezgustat de basismul postului (vioara intai: Razvan Dumitrescu!), si care a devenit un sustinator - dupa incidentul cu Sebastian Ghita din octombrie 2011, afirm ca managementul unui canal TV nu poate avea succes cu deviza "Je m'en fiche!" care pare sa-l catracterizeze pe actualul director.

Trimite un comentariu

sus