Skip to main content

Sorin Enache, înlocuit din poziția de administrator special al Realitatea Media

 

Publicitate

SCHIMBARE. Sorin Enache, administratorul special al Realitatea Media (companie aflată în insolvență) a fost înlocuit din această poziție.

Noul administrator special al Realitatea Media (care are licența pentru Realitatea TV) este Florin Bercea, din partea Sindicatului Național Petrom (unul dintre creditorii Realitatea)

CONTEXT. Mutarea vine după ce Comitetul Creditorilor s-a schimbat, iar președintele Comitetului a devenit GMG Media Box, compania deținută de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, aici.

Sorin Enache nu mai este administrator special, dar se va ocupa în continuare de Realitatea TV, ca director al postului.

Contactat de Paginademedia.ro, Cozmin Gușă a confirmat schimbarea.

Cozmin Gușă, pentru Paginademedia.ro:

"Confirm că s-a produs această schimbare. Domnul Bercea s-a consultat cu noi, iar noi am fost de acord să-l numească în continuare ca director al stației tot pe Sorin Enache.

Sigur, i-am sugerat domnului Bercea să aibă o discuție consultativă și cu Elan Schwartzenberg, în calitatea sa de acționar, cel care susține parțial activitatea stației TV și care este titularul contractului de închiriere a spațiului de la domnul Ofer, adică Willbrook."

Conform unei hotărâri a instanței, publicată de Paginademedia.ro, în comitetul creditorilor sunt acum:

  • GMG Media Box: creanță de 16,1 milioane de euro (70,9 milioane de lei)
  • Asociația Salariaților din SNP Petrom: creanță de 3,46 milioane de euro (15,2 milioane lei)
  • Sindicatul Național Petrom Energie: creanță de 1 milion de euro (4,5 milioane de lei)
  • ANAF: 3,9 milioane de euro (17 milioane de lei)
  • Space Comunication ltd.: 1,4 milioane de euro (6,3 milioane de lei)

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Probabil ca dl Sorin Enache e un foarte bun manager si nu-mi dau eu seama. Totusi, ca telespectator care ocolea Realitatea TV in perioada 2006-2009, dezgustat de basismul postului (vioara intai: Razvan Dumitrescu!), si care a devenit un sustinator - dupa incidentul cu Sebastian Ghita din octombrie 2011, afirm ca managementul unui canal TV nu poate avea succes cu deviza "Je m'en fiche!" care pare sa-l catracterizeze pe actualul director.

Trimite un comentariu