Skip to main content

TVR merge pe reluări la greu în vară. O explicaţie inedită pentru scoaterea lui Turturică

 

Publicitate

Grila de vară a TVR se axează pe redifuzări, ca urmare a situaţiei financiare prin care trece Televiziunea Română. TVR spune că tocmai de aceea nu mai intră nici emisiunea lui Dan Cristian Turturică.

EXPLICAŢIE DIN SCURT. Potrivit TVR, aceasta este şi explicaţia pentru care emisiunea lui Dan Cristian Turturică a fost scoasă din grilă. Mai exact: noua strategie se aplică din 16 iunie, iar emisiunea programată azi, 25 iunie, ar intra în această regulă, deci nu mai este în direct.

Interesant este că explicaţia TVR vine abia după ce Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, aici, că emisiunea lui Dan Cristian Turturică a fost scoasă din grilă.

Reprezentanţii postului public au spus într-un comunicat de presă, remis Paginademedia.ro, că “producţiile SRTV au trecut, din 16 iunie 2012, într-un regim special de difuzare, pentru ca fiecare canal să se încadreze în bugetele alocate”.

Ce mai spun oficialii TVR despre această strategie, în continuare:

„Din 23 iunie, programele realizate în studiourile mari ale TVR nu mai figurează în grilă ca producţii curente, rămânând ca Direcţia Emisiuni Informative şi Sport (DEIS) să folosească studiourile 10, 11 şi 12, într-un regim de producţie adecvat resurselor disponibile şi cu formate aferente concepţiilor sceno-tehnice ale studiourilor.
SRTV, prin Direcţia de Programe, a reamintit, printr-o notă oficială transmisă vineri, 22 iunie, tuturor Direcţiilor – inclusiv DEIS – faptul că, din 16 iunie, producţiile SRTV au trecut în regimul special de difuzare”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iosif Kapal Iosif Kapal
    Turturică se plânge? Mă face să râd. Să nu uităm:

    Fotoreporterii Romaniei libere Andrei Dumitru si Florin Eşanu au fost anuntati de ieri ca se renunta la serviciile lor, dupa ce initial li s-a comunicat ca le-au fost taiate drepturile de autor. Cei doi lucreaza pentru ziar de 20 de ani, respectiv 16 ani, si se alatura celor doi jurnalisti restructurati de la sectia economic in urma cu o saptamana. [...] De precizat ca toate aceste decizii au fost luate cu acordul redactorului sef Dan Turturica, care de la venirea lui la conducerea ziarului a concediat/restructurat peste 60 de angajati. In schimb si-a angajat vechii amici si inclusiv sotia. In unele cazuri, salariatii au dat societatea in judecata si au castigat procesele, altele sunt in derulare. - Reporter Virtual "Turturică îi aruncă-n stradă pe cei mai vechi fotoreporteri de la România liberă"
  • aidan aidan
    ce schimbare! reprezentantii lui lazescu n-au scos o vorba despre emisiunile scoase din grilele tvr cand ne-au ocupat! barem astia au bunul simt sa dea ceva pe goarna! domnul turturica abia de avea un anisor de tvr si tipa ca-l doare. dar pe noi nu ne-o fi durut? au disparut in toamna lui 2010 emisiuni de emisiuni!. realizatorii lor, oameni de meserie nu de partid, au inghitit amar si au tacut!sa simta si dl. turturica gustul amar si coclit pe care-l avem noi de doi ani! ma intreb pe cine a imbrancit dl. turturica cand s-a incotopenit in grila?
  • Vasile Parizer Vasile Parizer
    Cum adica "la greu", mancatziash? :)

Trimite un comentariu

sus