Skip to main content

Workshop gratuit în domeniul comunicării de la Reveal Marketing Research

 

Publicitate

Reveal Marketing Research începe seria unor workshop-uri gratuite în domeniul comunicării, adresate studenților și masteranzilor, în cadrul unui program intitulat “Brand Enthusiasts Community”.

Primele seminarii de coaching vor avea loc în perioada 21-23 iunie, joi, vineri și sâmbătă, la sediul agenției Reveal Marketing Research, pe strada Semicercului numărul 4.

Ideea acestui proiect, inclus în planul de Corporate Social Responsibility 2012-2013 al agenției de cercetare Reveal și susținut de Institutul Aspen România, a apărut din dorința de a contribui la dezvoltarea tinerilor studenți și masteranzi prin împărtășirea experienței acumulate în mediul business al industriei de comunicare.

“Cele două direcții pe care le urmărim prin programul “Brand Enthusiasts Community sunt: un ghidaj în carieră și oportunitatea de a lua contact direct cu actorii din industria de comunicare”, a declarat Marius Luican, General Manager Reveal Marketing Research.

Cine poate participa la aceste traininguri?

  • Sunt vizați studenți înscriși la facultățile de Marketing, Sociologie, Comunicare, Relatii Publice, Media și Jurnalism, ce vor fi selectați în urma unei aplicații trimise în mesaj privat pe pagina de Facebook Reveal Marketing Research: “Daţi un exemplu de brand pe care îl consideraţi foarte bine construit, în percepţia consumatorilor săi şi justificaţi alegerea”.
  • Mesajul trebuie să conțină și numele complet, facultatea şi specializarea, anul de studiu, adresa de email, numărul de telefon iar aplicanții cu cele mai bune răspunsuri vor fi contactați pentru înscrierea pe lista de participare.
  • Cele trei zile de workshop vor aborda trei problematici: Industria de comunicare din România, Cercetarea de Piață și Poziționarea Brandului, Career Coaching.
  • La discuții va fi prezent și un invitat surpriză - Communication Officer al unei importante multinaționale din România.

Programul “Brand Enthusiasts Community” se derulează până în luna octombrie a anului 2013, iar următorul workshop este programat în toamnă, în perioada 27-29 septembrie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu