Skip to main content

Alessandra Stoicescu, numită director executiv la Intact Media Group

 

Alessandra Stoicescu, realizatoarea emisiunilor Q&A şi 100 de minute la Antena 3, a fost numită  director executiv al societăţii Intact Media Group. Din acest rol, ea va reprezenta interesele grupului şi va coordona evenimentele şi proiectele speciale pe întreaga platformă Intact.

Publicitate

Alessandra Stoicescu: "Intact este pentru mine locul în care mi-am petrecut ultimii 20 de ani, locul în care am prieteni şi care mi-a oferit şansa unei evoluţii profesionale pe care nu cred că aş fi avut-o în altă parte.”

În acelaşi timp, Adriana Pava, redactor-şef Observator, a devenit director general la Intact Media Academy. Ea va coordona şi activitatea Fundaţiei Mereu Aproape.

Alessandra Stoicescu lucrează de aproape 20 de ani în trustul Intact. A fost redactor-prezentator al Observatorului 19 şi a găzduit show-uri precum Puterea din umbră, 7 zile şi Q&A la Antena3. Este Preşedinte al Fundaţiei Mereu Aproape şi a pus bazele Intact Media Academy, proiectul educaţional al trustului Intact. Sandra Stoicescu va continua proiectele sale jurnalistice de pe Antena3, supervizând în acelaşi timp şi proiectele IMA şi FMA din postura de Director Executiv al societăţii Intact Media Group.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eugen eugen
    eheee... isi mai aduce aminte cand prezenta pe antena 1 numai jurnalul de la ora 22? norocul ei ca a ramas insarcinata colega care era in TOP la ora 19.. apoi, a lucrat_o cat a stat in concediu.. siasa a devenit primadona..
  • ElCucui ElCucui
    Noi suntem kamikajii care n-au facut afaceri, nu fac si nici nu vor face afaceri cu Ponta. Spre deosebire de unii din catavencii.
  • ElEchimoza ElEchimoza
    voi sunteti catavencii clasici sau catavencii basisti?
  • ElCucui ElCucui
    Director executiv înseamnă că e șefă și peste 'execuțiile' de la A3?
  • bahmuteanca bahmuteanca
    ramine de vazut cit de bun manageri vor fi cei doi directori, ptr ca una este sa iti faci asa cum trebuie datoria de realizator de emsiune/sef la redactie de stiri si alta este sa conduci si sa coordonezi...mai ales ptr madam Pava, si la IMA si la Fundatia Sfantu'-Asteapta...
  • despina despina
    Bravo ei, merita!
  • cristian cristian
    daca ce se intampla la antene si la b1tv voi numiti jurnalism inseamna ca suntem pierduti.
  • Cristian Cristian
    .Felicitari pentru cei 20 de ani ! PACAT > BLONDA!
  • paul S paul S
    merita.
    e isteata si bine pregatita.
    acum 6-7 ani, alessandra st l-a "gestionat" fantastic pe becali, care era in mare verva: "uite-asa va-ntorc pe dos in casa voastra, e greu cu becali, etc , etc".
    nu pot sa o uit: "ce mai face sotia, d-le becali?"
    nu pot sa uit privirea lui becali, blocat.
    in timp ce mandruta se pierduse total, se-nrosise, tremura si se balbaia.

Trimite un comentariu

sus