Skip to main content

Ovidiu Miculescu, propus la şefia radioului public

 

Publicitate

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune l-a propus pe Ovidiu Miculescu, membru al CA din partea PSD, să preia poziţia de preşedinte-director general al Radioului public, scrie HotNews.ro. In cursul diminetii, Miculescu a fost audiat în Comisiile de Cultură din Senat şi Camera Deputaţilor.

Plenul Parlamentului a luat act de demisia lui Demeter Andras Istvan din funcţia de preşedinte director general al SRR.

PDL a decis să părăsească sala în procedura de vot a lui Miculescu.

Cine este Ovidiu Miculescu

  • Ovidiu Miculescu a lucrat, la începutul anilor '90, la TVR 1 (director de imagine), a fost şef al Biroului Antena 1 la Washington DC şi director executiv Antena 1 până în 1998, a lucrat apoi, timp de un an, la Prima TV.
  • În anii 2000 s-a implicat în activitatea Asociaţiei pentru Radio Audienţă sau Asociaţia Română de Comunicaţii Audiovizuale. A coordonat reţelele Europa FM şi Radio 21 şi regia de publicitate radio Regie Radio Music. În ultimii ani a fost membru în CA-ul SRR, dar şi ca manager în cadrul Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii (SNR).
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pai din partea mea,putea fi pus redactor sef,sau ce este mai sus acolo la radio.Ca sa pastoresti o institutie trebuie ceva mai mult decat atat.Daca are si capacitatile necesare unei administrari de succes,bravo lui.Oamenii aia trebuie sa si pape deci radioul trebuie SA PRODUCA !!!!

Trimite un comentariu

sus