Skip to main content

Răzvan Mitroi a părăsit Digi24, după șase luni de contract

 
Răzvan Mitroi a părăsit Digi24, după șase luni de contract
razvan mitroi

Publicitate

Răzvan Mitroi, redactor-șef la Digi 24, a părăsit redacția televiziunii de știri a RCS-RDS, după ce contractul său a ajuns la final. Din informațiile paginademedia.ro, Mitroi nu a mai dorit continuarea contractului.

La sfârșitul săptămânii trecute, Răzvan Mitroi i-a anunțat pe colegii săi că nu mai reînoiește contractul, făcut inițial pentru o perioadă de șase luni.

Plecarea lui Mitroi are loc la doar patru luni de când Digi 24 a fost lansată. Mitroi a venit la conducerea știrilor Digi 24 în luna ianuarie a acestui an, după cum paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.

Răzvan Mitroi a fost project manager Antena 3 încă de la lansarea staţiei de ştiri. A făcut o pauză de aproximativ un an, în perioada 2005-2006, când a fost redactor-şef al ziarului Adevărul. Din 2009, a fost project manager la Financiarul, cotidian economic închis de Intact anul trecut.

La începutul anului, Răzvan Mitroi a fost invitat la PaginademediaTV unde a vorbit despre Digi24, care urma să se lanseze. Filmul, mai jos. Transcrierea, AICI.


Citește și:

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Citez:
    "La sfârșitul săptămânii trecute, Răzvan Mitroi i-a anunțat pe colegii săi că nu mai reînoiește contractul, făcut inițial pentru o perioadă de șase luni".

    Care-i motivul plecarii?
    Ca doar la Digi 24 sunt salarii fooooarte bune!

Trimite un comentariu