Skip to main content

Ședință tensionată la Realitatea

 

Publicitate

Ședință tensionată în această seară, la Realitatea TV, cu puțin timp în urmă. Angajații postului de televiziune au cerut explicații legate de situația în care se găsește instituția, după ce un nou administrator judiciar a fost numit, după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate astăzi, AICI.

Una din întrebările esențiale: când se vor da salariile. Răspunsul: "atunci când noul administrator judiciar va semna".

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro s-a luat în considerare și o formă de protest. În acest caz, protestul ar avea loc luni, după ce postul de televiziune va acoperi din punct de vedere jurnalistic Referendumul de duminică, 29 iulie.

Astăzi, instanța nu l-a validat pe administratorul judiciar Remus Borza și a numit un alt administrator judiciar, Expert Insolventa, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici.

După numirea noului administrator judiciar, Elan Schwartzenberg a declarat pentru Paginademedia.ro, în legătură cu decizia instanței, că" tot ceea ce face judecătoarea (Mariana Moncea n.red) este peste măsura înțelegerii mele" și că "Per ansamblu, cred că se gândește o tentativă de închidere brutală a postului." Declarațiile complete, AICI.

De cealaltă parte, Cozmin Gușă spune că “situația dificilă de la Realitatea se mai datorează și autodeclaratului patron, Elan S”. Potrivit lui GușăSchwartzenberg, “refuzând ajutorul nostru financiar (…) nu mai acceptă să sprijine compania cu sumele de bani necesare activității, așa cum este normal și legal.Declarația completă, AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • asa a fost mereu la realitatea... nu o sa fie niciun protest, oamenii buni o sa plece, sefuletii o sa abureasca tineri studenti sau studente pe care o sa le bage pe sticla pentru 8-10 milioane pe luna... si tot asa la nesfirsit... been there done that. nu as mai lucra pentru vintu nici acum nici intr-o viata ulterioara...
 • Luati de cititi cate ceva despre Cozmin Gusa, guralivul deontolog imbogatit din imbarligaturi pe langa puternicii zilei:

  http://antideontologul.blogspot.ro/2010/10/cozmin-gusa-rastelul-cu-vechituri.html

  http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/interviu-cu-cozmin-gusa-partea-i-afla-ce-avere-are-noul-proprietar-al-petromservice-de-unde-a-facut-rost-de-bani-ca-sa-cumpere-pachetul-majoritar-al-companiei-si-ce-ambitii-are-cu-sine-246350.html

  http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/interviu-cu-cozmin-gusa-partea-a-ii-a-ce-il-incanta-la-noul-traian-basescu-si-ce-l-dezamageste-la-prietenul-trecutului-sorin-ovidiu-vantu-246352.html
 • Am remarcat. Elan vorbeste prostii. Voi nu puteti trai vesnic in tensiune. Macar voi ar trebui sa intelegeti ca sunteti eroul principal din piesa cu acelasi nume. Sa le fie rusine. Roata se invarte pe toate spitele, le vine si lor randul.
 • ai dreptate. sefii s-au carat in vacante, cand era normal sa traga alaturi de sclavi pe caldurile astea. nu e normal sa ai referendum, sa ai probleme grave de functionare si pe astia platiti cu mii si mii de euro tocmai pt a gestiona astfel de momente sa-i doara in cot.
 • ma intreb daca a remarcat cineva ca Realitatea continua sa emita si sa produca fara directori, manageri, patroni, doar cu angajatii aia neplatiti? asta este adevarul, ala etern ascuns: angajatii tin si propulseaza institutia nu sefii! o institutie ramasa doar cu sefi inchide pravalia.

Trimite un comentariu