Skip to main content

Şedinţă tensionată la Realitatea

 

Publicitate

Şedinţă tensionată în această seară, la Realitatea TV, cu puţin timp în urmă. Angajaţii postului de televiziune au cerut explicaţii legate de situaţia în care se găseşte instituţia, după ce un nou administrator judiciar a fost numit, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate astăzi, AICI.

Una din întrebările esenţiale: când se vor da salariile. Răspunsul: "atunci când noul administrator judiciar va semna".

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro s-a luat în considerare şi o formă de protest. În acest caz, protestul ar avea loc luni, după ce postul de televiziune va acoperi din punct de vedere jurnalistic Referendumul de duminică, 29 iulie.

Astăzi, instanţa nu l-a validat pe administratorul judiciar Remus Borza şi a numit un alt administrator judiciar, Expert Insolventa, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici.

După numirea noului administrator judiciar, Elan Schwartzenberg a declarat pentru Paginademedia.ro, în legătură cu decizia instanţei, că" tot ceea ce face judecătoarea (Mariana Moncea n.red) este peste măsura înţelegerii mele" şi că "Per ansamblu, cred că se gândeşte o tentativă de închidere brutală a postului." Declaraţiile complete, AICI.

De cealaltă parte, Cozmin Guşă spune că “situaţia dificilă de la Realitatea se mai datorează şi autodeclaratului patron, Elan S”. Potrivit lui GuşăSchwartzenberg, “refuzând ajutorul nostru financiar (…) nu mai acceptă să sprijine compania cu sumele de bani necesare activităţii, aşa cum este normal şi legal.Declaraţia completă, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • din zona din zona
    Ai dreptate ! Si maine as pleca,dar nu inainte de a-mi recupera banii!!!
  • kiko kiko
    asa a fost mereu la realitatea... nu o sa fie niciun protest, oamenii buni o sa plece, sefuletii o sa abureasca tineri studenti sau studente pe care o sa le bage pe sticla pentru 8-10 milioane pe luna... si tot asa la nesfirsit... been there done that. nu as mai lucra pentru vintu nici acum nici intr-o viata ulterioara...
  • Internautul smecher Internautul smecher
    Luati de cititi cate ceva despre Cozmin Gusa, guralivul deontolog imbogatit din imbarligaturi pe langa puternicii zilei:

    http://antideontologul.blogspot.ro/2010/10/cozmin-gusa-rastelul-cu-vechituri.html

    http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/interviu-cu-cozmin-gusa-partea-i-afla-ce-avere-are-noul-proprietar-al-petromservice-de-unde-a-facut-rost-de-bani-ca-sa-cumpere-pachetul-majoritar-al-companiei-si-ce-ambitii-are-cu-sine-246350.html

    http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/interviu-cu-cozmin-gusa-partea-a-ii-a-ce-il-incanta-la-noul-traian-basescu-si-ce-l-dezamageste-la-prietenul-trecutului-sorin-ovidiu-vantu-246352.html
  • pop ana pop ana
    Am remarcat. Elan vorbeste prostii. Voi nu puteti trai vesnic in tensiune. Macar voi ar trebui sa intelegeti ca sunteti eroul principal din piesa cu acelasi nume. Sa le fie rusine. Roata se invarte pe toate spitele, le vine si lor randul.
  • George George
    ai dreptate. sefii s-au carat in vacante, cand era normal sa traga alaturi de sclavi pe caldurile astea. nu e normal sa ai referendum, sa ai probleme grave de functionare si pe astia platiti cu mii si mii de euro tocmai pt a gestiona astfel de momente sa-i doara in cot.
  • SOVEGML SOVEGML
    Asta doar pana luni.
  • aidan aidan
    ma intreb daca a remarcat cineva ca Realitatea continua sa emita si sa produca fara directori, manageri, patroni, doar cu angajatii aia neplatiti? asta este adevarul, ala etern ascuns: angajatii tin si propulseaza institutia nu sefii! o institutie ramasa doar cu sefi inchide pravalia.

Trimite un comentariu

sus