Skip to main content

3 august: Fostul şef de la radio, consilier la TVR. Publicitate online de 40 de miliarde de dolari în SUA!

 

Publicitate

SCHIMBĂ RADIO CU TV. Fostul preşedinte al Radioului public, Demeter Andras Istvan, care şi-a dat demisia din această funcţie în iunie, se numără printre consilierii noului preşedinte al TVR, Claudiu Săftoiu, potrivit informaţiilor furnizate HotNews.ro de Televiziunea publică. Alături de Demeter Andras, Claudiu Săftoiu mai are trei consilieri: Liviu Nicolescu, Cristian Zgabercea şi Ioan Todan.

Propus de UDMR pentru Consiliul de Administraţie al SRR în 2010, Demeter Andras şi-a dat demisia din funcţia de presedinte al instituţiei după doi ani, iar poziţia sa a fost preluată la începutul lunii iulie de Ovidiu Miculescu, membru al CA din partea PSD.

Demeter Andras Istvan a fost, printre altele, director al Teatrului Maghiar din Timişoara (1993-2005) şi consilier la ministerul Culturii (2009-2010.
Fostul sef al Radioului public, Demeter Andras - consilier al lui Claudiu Saftoiu la TVR


CIFRE AMEŢITOARE. Statele Unite ale Americii conduc detaşat la publicitatea pe internet: nu mai puţin de 39,5 miliarde de dolari! Următorii clasaţi sunt Japonia cu “doar” 9,6 miliarde de dolari şi China, cu 7,4 miliarde, scrie Mediafax, care citează un studiu eMarketer.

Potrivit studiului, publicitatea pe internet va cunoaşte o creştere de 21% în 2012, până la 107,3 miliarde de dolari. Internetul va atrage astfel mai mult de o cincime din sumele alocate publicităţii la nivel mondial (505 miliarde de dolari - o creştere de 5%).
Publicitatea pe dispozitivele mobile creşte la nivel mondial cu 62% în 2012


Aproximativ 2.500 de fotografii din arhiva cotidianului Herald Tribune, lansat în urmă cu 125 de ani, vor fi scoase la vânzare în luna noiembrie, după ce vor face obiectul unei expoziţii venisate la Paris, potrivit unui anunţ făcut de casa de licitaţii Hotel Drouot, citată de AFP, notează Adevărul.

De la un portret care îl surprinde pe Leonid Ilici Brejnev (Secretarul General al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice, n.r.) şoptind ceva la urechea lui Richard Nixon (preşedinte al SUA între 1969 şi 1974, n.r.) la imagini cu Igor Stravinsky, Jean Cocteau, Gary Grant, Charles De Gaulle, John Lennon şi Maxim Gorki - acestea sunt câteva din miile de fotografii de epocă care vor fi scoase la licitaţie, ale căror estimări pot ajunge la câteva mii de euro.
Arhiva fotografică a cotidianului „Herald Tribune“ va fi scoasă la vânzare în noiembrie


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus