Skip to main content

Directorul executiv al Goldbach Audience pleacă pentru a se dedica proiectului LTV

 

Publicitate

Clement Nicolaescu pleacă din poziția de director executiv al Goldbach Audience (fosta ArboInteractive), pentru a se dedica proiectului LTV.ro.

LTV.ro este un proiect de producție de conținut video pentru Internet: transmisiuni live de la evenimente de business, interviuri, emisiuni TV, seminarii online etc. Clement Nicolaescu este managing partner și deține 60% din companie. Restul de 40% sunt deținute de Teodor Dima.

PAGINADEMEDIA TV. LTV.ro produce și proiectul interviurilor PaginademediaTV. În studioul LTV au venit, la PaginademediaTV, nume precum Andreea Esca, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Mircea Radu, Mihai Găinușă, Silviu Prigoană sau Stelian Tănase.

Clement Nicolaescu, despre plecare, pentru Paginademedia.ro:

"Intr-un domeniu atat de dinamic cum este "online-ul" o astfel de schimbare dupa 5 ani este absolut naturala. In plus, intoarcerea la antreprenoriat ma entuziasmeaza foarte mult.

Despartirea este 100% amiabila, colaborarea noastra continuand in zona de continut video online."

Carte de vizită:

Clement Nicolaescu a devenit, în 2008, director de marketing al agenției de publicitate online Arbointeractive, parte a Arbo Group.
 Anterior el a deținut funcția de eBusiness manager la Tornado Sistems, timp de șase luni și a lucrat ca e-commerce manager la Mafcote, și Internet business manager la Bizcoders International.

În iulie 2011 Clement Nicolaescu a fost promovat pe postul de director executiv la ArboInteractive, ocupându-se suplimentar și de organizarea internă, implementarea de tehnologie și creșterea performanțelor companiei.

În martie 2012, el a devenit, în paralel cu ArboInteractive (transformat, ulterior, în Goldbach Audience) partener la LTV.ro – Live Television Online.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu