Skip to main content

Directorul executiv al Goldbach Audience pleacă pentru a se dedica proiectului LTV

 

Publicitate

Clement Nicolaescu pleacă din poziţia de director executiv al Goldbach Audience (fosta ArboInteractive), pentru a se dedica proiectului LTV.ro.

LTV.ro este un proiect de producţie de conţinut video pentru Internet: transmisiuni live de la evenimente de business, interviuri, emisiuni TV, seminarii online etc. Clement Nicolaescu este managing partner şi deţine 60% din companie. Restul de 40% sunt deţinute de Teodor Dima.

PAGINADEMEDIA TV. LTV.ro produce şi proiectul interviurilor PaginademediaTV. În studioul LTV au venit, la PaginademediaTV, nume precum Andreea Esca, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Mircea Radu, Mihai Găinuşă, Silviu Prigoană sau Stelian Tănase.

Clement Nicolaescu, despre plecare, pentru Paginademedia.ro:

"Intr-un domeniu atat de dinamic cum este "online-ul" o astfel de schimbare dupa 5 ani este absolut naturala. In plus, intoarcerea la antreprenoriat ma entuziasmeaza foarte mult.

Despartirea este 100% amiabila, colaborarea noastra continuand in zona de continut video online."

Carte de vizită:

Clement Nicolaescu a devenit, în 2008, director de marketing al agenţiei de publicitate online Arbointeractive, parte a Arbo Group.
 Anterior el a deţinut funcţia de eBusiness manager la Tornado Sistems, timp de şase luni şi a lucrat ca e-commerce manager la Mafcote, şi Internet business manager la Bizcoders International.

În iulie 2011 Clement Nicolaescu a fost promovat pe postul de director executiv la ArboInteractive, ocupându-se suplimentar şi de organizarea internă, implementarea de tehnologie şi creşterea performanţelor companiei.

În martie 2012, el a devenit, în paralel cu ArboInteractive (transformat, ulterior, în Goldbach Audience) partener la LTV.ro – Live Television Online.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pase scurte pase scurte
    proiectul pare interesant

Trimite un comentariu

sus