Skip to main content

Prima TV relansează Copiii spun lucruri trăsnite

 

Publicitate

Postul de televiziune a lansat înscrierile pentru emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite. Sunt invitaţi la preselecţii copiii cu vârste între 4 şi 8 ani.

Producţia va fi lansată din această toamnă, potrivit postului de televiziune. Până la acest moment prezentatorul show-ului nu a fost stabilit. „Sunt în discuţie mai multe variante. Acum suntem în faza de preselecţii”, au declarat reprezentanţii postului pentru paginademedia.ro.

Înscrierile pot fi făcute la numărul la 0728 859 112

Emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite a fost lansată la Prima TV în anul 2001 şi a fost prezentată de Virgil Ianţu. Difuzarea a fost întreruptă în 2005, pentru a fi reluată în anul 2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bianca Bianca
    e foarte tare emisiunea copiii spun lucruri trasnite
  • aidan aidan
    cand o avea iantu umor va face plopul pere si rachita micsunele! om care sa nu rada deloc sau doar manzeste ca iantu, greu gasesti! COPIII SUNT SAREA SI PIPERUL! ei sunt geniali cu sau fara un adult pe langa ei! barem baiatul asta radea de se stramba! si copiii au fost cum stiu EI sa fie:minunati! azi am vazut.
  • Mhiaela Mhiaela
    NU ai farmec ca Virgil Iantu el era mai haios si stia sa faca copii sa spuna lucruri trasnite NASAPA ma dezgusta emisiunea asta
  • Fan Fan
    super! pai maine il iau pe Iantu! dupa ce il trimit turcii acasa :)
  • kiko kiko
    cea mai buna emisiune din show biz-ul romanesc.
  • Servicii web Servicii web
    YUHU :D
    Mereu am adorat acea emisiune !

Trimite un comentariu

sus