Skip to main content

Prima reclamă filmată în cer: SMS-uri cu parașute

 

Publicitate

Prevyou, o aplicație 100% românească, lansează prima reclamă filmată în aer, în cădere liberă de la 4.000 de metri. Un parașutist și o parașutistă sar dintr-un avion. În timp ce se îndreaptă cu repeziciune spre pământ, cei doi își scot telefoanele mobile și încep să-și trimită mesaje glumețe: „Ce faci?”, întreabă ea. „Aștept să văd ce pică”, îi răspunde el.

Spotul a fost filmat cu ajutorul asociației de parașutism TNT Brothers la aerodromul de la Cornetu. Filmarea spotului s-a realizat timp de 2 zile, timp în care personajele au efectuat peste 20 de salturi.

Despre Prevyou

Prevyou a fost dezvoltată și lansată de către 4 antreprenori români și este o aplicație pentru smartphones, 100% romanească, care aduce rețelele sociale din lumea virtuală înapoi în lumea reală.

Utilizatorul poate vedea, atunci când iese în oraș, unde îi sunt sunt prietenii, care sunt locurile cele mai animate, în timp real, si ce oameni sunt în barul său preferat. Prevyou permite vizionarea, în timp real, a locului unde se află prietenii utilizatorului.

Parașutiștii
[pgvideo youtube|LFoEEjj4d_o|2012/09/parasutistii.jpg|

Parașutiștii /]

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mie nu-mi zice nimic reclama asta. Pe bune. Lipseste mesajul. Daca vorbim de reclame cu "facut ceva in aer" uitati-va la http://www.youtube.com/watch?v=L2zqTYgcpfg
    Poate mai invatam si noi ceva in materie de reclame, concept si mesaj. A, sa nu uit...Actorii care, in anumite reclame, sunt de tot .....
  • Pare mai degraba o aplicatie "utila" firmelor cu angajati multi care sint pe teren. Ca obligatie de serviciu, va trebui ca aplicatia sa fie tinuta online. asa incit, in orice moment, seful va sti cam in ce zone ii sint oamenii. Poate fi oarecum util in optimizarea activitatii de zi cu zi, dar ramine de vazut cu cit "entuziasm" va fi acceptata...
  • doamne, cat imi doream sa stie toata lumea unde sunt! eu sa mint ca-s acasa si sa fiu prins in flagrant delict la moll! de ce sa te mai spioneze securitatea, cand o fac prietenii? unde ne indreptam de acceptam extaziati sa putem fi urmariti si la closet? chiar atat de nevorbiti om fi?

Trimite un comentariu