Skip to main content

16 octombrie: Şedinţă comună a Parlamentului pentru stabilirea noii conduceri a TVR

 

CONDUCEREA TVR PE ORDINEA DE ZI A PARLAMENTULULUI. Deputaţii şi senatorii se reunesc astazi, la ora 10:00, în şedinţă comună pentru a stabili noua conducere a TVR, scrie Mediafax, care citeaza decizia de ieri a Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Publicitate

În şedinţă comună parlarlamentarii ar urma să facă numiri şi pentru CNA şi CNCD (Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminărilor).
Şedinţa de plen în care trebuia validat Claudiu Săftoiu în funţia de preşedinte director general al SRTv a fost suspendată, în urmă cu o săptămână, din lipsă de cvorum.


Şedinţă comună a Parlamentului, marţi, pentru stabilirea noii conduceri a TVR


INDEX DE CREATIVITATE  ÎN PR. Compania românească The Practice s-a clasat pe locul 13 în lume în clasamentul general al celor mai creative agenţii de PR, scrie DailyBusiness.ro.

În acest top a mai reuşit să intre o singură altă agenţie independentă - Prime PR din Suedia, toate celelalte companii fiind reţele mari, internaţionale.

Primul Creative Index al industriei globale de PR a fost recent dat publicităţii. Acesta a fost realizat de the Holmes Report care a calculat rezultatele de la cele mai importante competiţii internaţionale precum Cannes PR Lion, SABRE Awards, European Excellence Awards şi multe altele (20 în total).

The Practice este parte din Leo Burnett Group, din care mai fac parte Leo Burnett&target, Starcom MediaVest, ileo, 23 Communication Ideas, Digital Star, the Geeks, 2 Parale şi 8team.
O companie românească ocupă locul 13 în topul celor mai creative agenţii de PR din lume

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus