Skip to main content

Mirela Vașadi lasă Realitatea TV pentru Money TV

 

Publicitate

Prezentatoarea știrilor de la Realitatea TV, Mirela Vașadi a demisionat de la postul de știri. Ea și-a anunțat plecarea printr-un mesaj de la revedere trimis redacției Realitatea TV: „Este cea mai grea decizie în cei opt ani de Realitatea TV. A venit vremea să mă retrag”, a scris jurnalista.

Contactată de paginademedia.ro, Mirela Vașadi a confirmat plecarea fără a oferi amănunte despre motivele care au stat la baza deciziei. „Voi merge la Money TV, unde mă voi ocupa tot de știri”, a declarat Vașadi.

Mesajul integral, în continuare: 

Dragii mei,

Este cea mai grea decizie în cei opt ani de Realitatea TV. A venit vremea să mă retrag.

Am trăit împreună evenimente pline de emoție: au căzut guverne, au fost suspendați președinți de stat, au fost arestați politicieni și magistrați, ne-am luptat cu pixelul albastru, ne-am cutremurat ori ne-am inzăpezit. Nimic nu ne-a scăpat.

Tocmai de aceea oamenii de la Realitatea se regăsesc în toate televiziunile din România.
Vă mulțumesc tuturor că ați împărtășit cu mine, în toți acești ani de creștere, senzațiile de a fi în direct 8.848 de ore. Așa, cam cât Everestul :)
Va imbratisez cu drag,
Mirela Vasadi

Tot săptămâna aceasta jurnalista Paula Rusu a lăsat Realitatea TV pentru România TV, unde va împărți emisiunea Newsdesk cu Cristina Șincai, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Esti cretin si incult, desigur. Cum ai putea fi altfel daca te ascunzi in anonimat si stai ca ratatul pe net sa-ti dai cu parerea ta lipsita de valoare si de argumente. Asa este, iti meriti soarta! Daca taceai, mai aveai sanse sa-ti salvezi sufletul si neputinta.
  • ce vina au avut aia trecuti pe alta firma de elan? sunt mai putin ai realitatii, ca brand, pe care au urmat-o acum un an? realitatea actuala e cumva a lui gusa insotit la bine(sper ca si la rau in curand) de dana secretara? sunt inca vreo 150 de oameni care fac lucruri temeinice acolo si nu sunt platiti! un sfert din total! totalul aproximativ al angajatilor! va rog, cand va comportati ca mustele care dupa ce ingurgiteaza rahat da norocul peste ele si dau de branza, sa nu-i faceti pe cei care au fost obligati sa semneze cu o firma de-a lui elan, prosti, indirect. puteati, la fel de bine, sa fiti in locul lor! stiu, dupa razboi, multi viteji se arata! sa va vad ce faceti cand v-o pune dana secretara sa semnati ca luati salariul de la o firma de-a ei, obscura. va dati supermani si refuzati? @patriotule, cand ai descoperit matale ca o femeie care a nascut nu are nevoie de bani? presupun ca esti orfan ca altfel o intrebai pe mama ta ( "ma-ta se scrie cu cratima"!) cum e cu nou-nascut in casa! ti-ai dat masura prostiei si a cinismului in trei propozitii! la mai mare!
  • Realitatea este la zi cu salariile. Nu mai mancati... Aproape toti angajatii si-au primit salariile. Stiu sigur asta. Iar cand zic "aproape", ma refer la faptul ca nu si-au primit inca banutii, de pilda, femeile care sunt in pre si post natal. Dar ele sunt o cantitate neglijabila, pana la urma. Stiu suna cinic, stiu, insa ele oricum stau acasa, nu prea au nevoie de bani la fel ca cei care vin zi de zi la munca. Ele mai pot astepta, ca nu o sa moara de foame.
  • cele de pe Realitatea(nota bene) chiar sunt la zi.
    cele de pe AMS si tot felul de combinatii de firme care capusau, intr-adevar sunt cu probleme, unele foarte mari......din pacate acolo sunt prinsi si oameni nevinovati.
  • Pe langa Vasadi, s-au mai carat si alte excelente cititoare de prompter: Adriana Nedelea, Dana Razboiu, Melania Medeleanu, Diana Enache, Paula Rusu. Plus cel putin 20 de oameni buni din redactie, apoi altii de la Tehnic, Grafica, operatori etc. Astia care fac acum "management", in frunte cu nevasta puscariabilului Pacurariu, care e asociatul lui Gusa, colcaie de incompetenta!
  • Foarte multi pleaca acum de la realitatea tv(mirela vasadi,paula rusu,diana enache,oana dobre,..) oare de ce???? buna intrebara asa-i???
  • Lasa ca avem RTV, o combinatie de OTV si Realitatea TV. La orice ora din zi este cate un news alert. Se rupe o creanga sau face un sofer pana undeva prin tara, news alert la RTV.

Trimite un comentariu