Skip to main content

O nouă televiziune marca RCS&RDS a primit licență de la CNA

 

Publicitate

Compania RCS&RDS a primit licență audiovizuală pentru postul de documentare Digi Animal World, care va începe să emită din a doua parte a lunii noiembrie. Forul audiovizual a votat în unanimitate acordarea licenței.

Potrivit reprezentantului RCS&RDS, Bogdan Chirițoiu, televiziunea va avea, în primă fază, producții 100% externe și au în vedere realizarea unor producții autohtone.

Printre temele abordate la noul post TV se numără: mamifere mari și mici, insectele și reptilele, viața din adâncuri și lumea animalelor de companie.

Întrebat dacă RCS&RDS va difuza și producții proprii, Bogdan Chirțoiu a declarat: "Ne-am propus să intrăm în producție. Avem foarte multe subiecte românești pornind de la un capãt al Dunării pânã la vărsare, viața din Deltă sau reactorul de la Mãgurele și cel mai mare laser din lume", a spus Chirițoiu.

La începutul lunii octombrie, RCS&RDS  a mai lansat două televiziuni de documentare: Digi World și Digi Life.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • bai, nene, nimeni nu te obliga sa te abonezi. recunosc, suntem vinovati ca incurajam monopolul, eu si multe milioane de romani suntem multumiti de ce ni se ofera - de ar reveni Antenele ar fi super ok. ce ii opreste si pe altii sa investeasca asa cum au investit ei in ultimii ani. matale, ramii acolo unde esti si nu fi trist ca nu ai ce privi la tv...
 • Eu ma asteptam sa fie lansat postul de la 1 noiembrie la cat de repede s-au fost miscat cu cele lalte 2,la alea cum au primit licenta vinerea cum lunea le-au lansat.
 • CNA -ul ia luat la intrebari pe cei de la RCS in privinta DW si DL, daca au adudienta, daca au de gind sa difuzeze productii proprii, daca au profit si alte chestii de genul acesta. Chestii care nu avea nimic in comun cu licienta pentru DAW. Productiile amintite in articol vor fii difuzate in functie de continut pe cele 3 canale proprii de documentare.
 • incet dar sigur rcs devine big brother-ul romaniei . monopol pe distributie , monopol pe content . cum zicea goya :
  " somnul r(n)atiunii naste monstri" . sau mai nou : " dormiti linistiti FNI vegheaza"
 • au documentare surprinzator de bune pe world si life. sincer, nu ma asteptam. nu sunt discovery sau nat geo, dar sunt mai mult decat ok.
 • "reactorul de la Mãgurele și cel mai mare laser din lume” pe Animal World ???
  probabil i-a scapat porumbelul d-lui Chiritoiu si se pregateste Digi Science.......
  Nu-i rau ce face Digi, dar stau si ma intreb: in ritmul asta de ce sa mai platesc pachetele Discovery, Viasat, NG si altele cu aceeasi tematica...?
 • Si uite asa am sa renunt si eu la inaptii astia de la UPC!Si-asa ramasesem ultimul la mine pe scara cu UPC.

Trimite un comentariu