Skip to main content

Paula Rusu împarte Newsdesk cu Cristina Șincai

 

Publicitate

Realizatoarea Paula Rusu, care a părăsit în această săptămână postul Realitatea TV, va prezenta, de astăzi, emisiunea Newsdesk la România TV, după cum a declarat jurnalista pentru paginademedia.ro.

Ea va prezenta emisiunea Newsdesk, care începe zilnic de la 18.45, alternativ cu Cristina Șincai, cea care prezenta până acum emisiunea.

Realizatoarea Paula Rusu a părăsit, de luni, Realitatea TV pentru România TV, după cum paginademedia a scris AICI. Jurnalista nu a precizat motivele despărțirii de Realitatea TV: „Nu am să dezvolt motivele pentru care plec. Cei de la România TV mi-au făcut o ofertă extrem de bună, iar eu am spus da”, a declarat realizatoarea TV pentru paginademedia.ro.

Despre Paula Rusu:

Paula Rusu a lucrat patru ani la Antena 3, ca editor-prezentator la știri și realizator al emisiunii Ediția de weekend. Anterior, a lucrat șapte ani la Pro TV Târgu Mureș. A terminat Facultatea de Jurnalism din Cluj. În iunie 2011, ea a lăsat Antena 3 pentru a se alătura TVR. În luna noiembrie a aceluiași an, ea a trecut la Realitatea TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu