Skip to main content

Paula Rusu împarte Newsdesk cu Cristina Şincai

 

Publicitate

Realizatoarea Paula Rusu, care a părăsit în această săptămână postul Realitatea TV, va prezenta, de astăzi, emisiunea Newsdesk la România TV, după cum a declarat jurnalista pentru paginademedia.ro.

Ea va prezenta emisiunea Newsdesk, care începe zilnic de la 18.45, alternativ cu Cristina Şincai, cea care prezenta până acum emisiunea.

Realizatoarea Paula Rusu a părăsit, de luni, Realitatea TV pentru România TV, după cum paginademedia a scris AICI. Jurnalista nu a precizat motivele despărţirii de Realitatea TV: „Nu am să dezvolt motivele pentru care plec. Cei de la România TV mi-au făcut o ofertă extrem de bună, iar eu am spus da”, a declarat realizatoarea TV pentru paginademedia.ro.

Despre Paula Rusu:

Paula Rusu a lucrat patru ani la Antena 3, ca editor-prezentator la ştiri şi realizator al emisiunii Ediţia de weekend. Anterior, a lucrat şapte ani la Pro TV Târgu Mureş. A terminat Facultatea de Jurnalism din Cluj. În iunie 2011, ea a lăsat Antena 3 pentru a se alătura TVR. În luna noiembrie a aceluiaşi an, ea a trecut la Realitatea TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liliana Liliana
    Dar despre momentul in care a fost data afara si cum a implorat apoi sa ramana nu a mai scris. Ma intreb cine o fi sursa stirilor. Sa fie oare Paula Rusu? :))
  • mare rahat si romania tv.. mare rahat si romania tv..
    dupa modelul otv: "declaratie senzationala.." Oricum, din cate am vazut becali si ddd sunt principalele subiecte si invitati :)
  • misu misu
    la 4500 de euro cat o vor plati cei de la RTV te duci fara sa te uiti inapoi
  • Lauriano Lauriano
    Alaturi de Cristina "Si-n cai" ... si-n vaci ... si-n oi ... si-n boi
  • burningsnowflake burningsnowflake
    hihihi...le pune Sebi sa concureze si cine este mai buna sa castige...nu se plateste decat valoarea!!!
  • ionut ionut
    cred ca Obae e indragostit de Paula Rusu de tot vedem atatea articole cu ea,"urmatorul job va fi la CNN alaturi de Anderson Cooper "
  • kiko kiko
    maaaai, ce motive secrete o fi avut sa plece? aaaa?... in general nimeni nu pleaca de nicaieri daca are un serviciu bun si bine platit, logic, nu?
  • bahmuteanca bahmuteanca
    iarasi un articol despre Paula Rusu...da' ce mare vedeta mai e si asta. despre disponibilizarile de personal de la gsptv de ce nu scrieti nimic?

Trimite un comentariu

sus