Skip to main content

Paula Rusu pleacă de la TVR la Realitatea TV

 

Paula Rusu, jurnalista care a lucrat în ultimele cinci luni la TVR Info, va pleca de la postul public de televiziune.

Publicitate

De luna viitoare, ea se va muta la Realitatea TV, după cum scrie Ionela Năstase pe blogul ei.

Contactată de paginademedia.ro, Paula Rusu a confirmat informaţia, dar nu a dat alte amănunte.


La jumătatea lunii iunie, Paula Rusu părăsea Antena 3 pentru a se alătura Televiziunii Române, numulţumită fiind de felul în care a evoluat politica editorilă a postului de ştiri, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Într-o scrisoare adresată colegilor ei, jurnalista spunea la momentul plecării din Antenă: “Nu ştiu ce s-a întâmplat dar am evoluat de la ştiri din ora în oră la analize despre Moni şi Pepe”.

Despre Paula Rusu:

Paula Rusu a lucrat patru ani la Antena 3, ca editor-prezentator la ştiri şi realizator al emisiunii Ediţia de weekend. Anterior, a lucrat şapte ani la Pro TV Târgu Mureş. A terminat Facultatea de Jurnalism din Cluj.

Citeşte şi:

Sursa foto: ProTV Magazin

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andu Andu
    Dra.asta isterica P.R. înafara de faptul că nu e în stare să modereze o emisiune tv este total neinformata si culmea...intrigantă..
  • mihaela mihaela
    Se vede ca nici unul nu lucrati cu Rodica Culcer.Doamna Colonel dicteaza tot si daca spui ceva contra lui Basescu si partidului ,dai de dracu.Asa ca nu faceti comentarii doar de dragul comentariului.Salarii mari au DOAR cei care sunt pro basescieni.Nu stiu Livia Dila ce face,poate trece de la TVR1 la TVRINFO in locul Paulei.Alta pdlista de la B1.
  • cornel cornel
    am reconsiderat motivul pt care a plecat de la Antena 3 la TVR, dupa ce am vazut-o ieri la Realitatea TV cu acelasi aplomb anti-Basescu: ea a fost un fel de can troian in TVR, a crezut ca poate face propaganda anti Basescu de acolo
  • George George
    Mie mi-aplacut de Paula Rusu in contextul TVR si imi place in general de ea desi are scapari si greseste nu de foarte putine ori. Ceea ce imi place la TVR INFO este faptul ca spre deosebire de Realitatea si mai ales de Antena postul respectiv in primul rand relateaza si nu interpreteaza evenimentul / stirea. Cred ca am dreptul sa ascult stiri si sa le interpretez personal nu sa ascult niste megafoane care depasesc de multe ori decibelii admisi incitand pur si simplu sistemul nervos. Vad greselile puterii si ale opozitiei si nu ma indoiesc de faptul ca as putea gresi in evaluarile in acest sens, dar de aici si pana la insinuarile, strigatele si chiar obrazniciile as putea spune ale unora din Antene este ceva drum. Oameni precum Dana Grecu, Radu Tudor sau "dl Gadea", din niste tineri frumosi au devenit asemenea unor megafoane de la adunarile naziste din Nurnbergul anilor '30. Revenind la Paula Rusu ca sa fiu sincer regret plecarea ei din TVR Info, dar ii doresc succes pe mai departe!
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    eu m-am saturat de vrajeala asta cu echidistanta jurnalistica, conceptul asta exista doar la nivel utopic, e ca femeia perfecta daca vrei, iar in ceea ce priveste pierderile tvr-ului as vrea sa vad si eu contractele angajatilor de acolo (pentru ca sunt pe bani publici) sa vedem cat 2000 de euro pe luna are fiecare sluga basista si cat are Mircea Radu, care oricum face audienta mai mare decat Mircea Marian. Si da Paula Rusu a plecat de la Antena 3 la tve pentru bani si de la TVR la Realitatea tot pentru bani dar nu vrea sa recunoasca, ca sa nu-si stirbeasca imaginea de deontoloaga.
  • tvr-ist tvr-ist
    Ocoliti de critici erau cativa politicieni(nu toti) si presedintele.Asta vroiam sa se inteleaga.Oricum nu sunt asa departe de echilibru ca extrema cealalta(antena3+realitatea).Si iar exagerati : nu sunt 50mil anual.Si chiar daca ar fi ....nu le-ar pierde rodica culcer(care mi-e indiferenta),nici mircea marian si ioana lupea .....mai degraba mircea radu si alti artisti.Oare de ce pleaca Paula?Cel mai probabil pt mai multi bani.
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    La cat de jos sta TVR-ul cu imaginea aproape oricine poate sa-i dea un plus de imagine, in ceea ce o priveste pe Paula Rusu e o jurnalista buna dupa parerea mea si ghiar urmaresc info express de la 19, chiar daca nu sunt un fan al tvr-ului, dar are un mare defect, e incredibil de ipocrita. In ceea ce privesta lista de ocoliti de la tvr cred ca te referi la Mircea Marian, Ioana Lupea, doamna aia roscata parca Avramescu se numeste si ofiterul SRI sub acoperire Rodica Culcer care conduce TVR-ul ca Andy Lazescu e doar de forma acolo. Eu personal nu mai vreau sa platesc taxa unei adunaturi de propagandisti ratati care are pierderi de 50 de milioane de euro anual.
  • ilie ilie
    tvr-ist-ule
    "e adevarat ca sunt cativa ocoliti":))) tu esti ocolit sau nu?:)))
    doamneeee,nu-mi vine sa cred cui platim noi salariile:semidoctilor si analabetilor din tvr,pt ca putini de acolo sunt invers...!!!
  • tvr-ist tvr-ist
    Ne-am obisnuit sa criticam/laudam excesiv(extrem chiar).Exageram cu tvr info....da si pdl cat poate (e adevarat ca sunt cativa ocoliti,dar nu e regula generala).E firesc ,asa era si cand era tvr controlat de psd.Tvr-istii mananca din bani publici(vezi taxa tv).Dar cei din realitatea din ce petrom bani mananca??Putem sa fim decenti un pic?Cat despre performanta : Paula facea o emisiune (19 tvr info) foarte buna,fara prea multa politica(oricum departe de antene si realitatea).Faptul ca nu va uitati voi nu inseamna mare pierdere.E una despina care bate campii cu antena 3 pe toate sit-urile (de ce n-o chemi draga inapoi la antene daca ti-e dor de ea?...nu sunt bani?).In concluzie Paula a facut treaba buna la tvr, a dat un plus de imagine.A plecat ..asta e....alegerea ei.Doar ea stie motivele.Ii dorim succes.
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    din partea mea poate sa se aleaga prafu' de Realitatea TV, si Vantu sa primeasca decizia de pensionare in puscarie, si nici nu ma grabesc sa iau apararea marei jurnaliste Paula Rusu, care pana la urma da dovada de ipocrizie. Eu am o problema cu atitudinea voastra penibila, voi judecati oameni dupa un singur criteriu, cine e cu noi e bun, cine e cu ei e rau.
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    da ''profesore'' poate am conjugat eu gresit verbul ''a grabi'', dar inainte de a ma ataca pe mine pe tema asta citeste din nou comentariul tau si vezi daca ''tot ce ma mir'' e scris corect gramatical, sau poate era mai bine '' tot ce ma mira''
  • ilie ilie
    crezi tu ca realitatea nu mai are nci o treaba cu vantu...asa v-au imbarligat aia si voi ati crezut ca fraierii...las'ca pleaca seful vostru drag,sergiulica cu bani cu tot(ca doar nu va inchipuiti ca eolianul are si pt.voi)si sa vedeti ce o sa mai chitaiti atunci :)))
  • sile sile
    tocmai ti-am dat un vot negativ, dar nu pt opinie, ci pt ca esti un analfabet cu tupeu care nu stie cum se injuga, desjuga sau conjuga verbul 'a grabi'...
    tot ce ma mir e ca nu ai scris si cu a-ti...
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    bai jegosilor basisti care colcaiti pe site-ul asta dand comentarii de preaslavire a marelui conducator, cand a plecat duduia Rusu de la A3 la oficina de partid portocalie (tvr-info) ziceati toti ca ce profesionista e ea ca s-a dezis de postul ala de isterice si securisti care isi permite sa critice puterea, acum cand i-a venit mintea la cap (sau poate s-o fi speriat de fata lui Mircea Marean) si pleaca din televiziunea aia mancatoare de bani publici si plina de jurnalisti "impartiali" care pupa de zor fundul basist al incrucisatorului, ziceti ca e o nenorocita care se duce sa faca propaganda pentru opozitie la Vantu, cu toate ca Realitatea nu mai are nici o treba cu Vantu. Asa ati procedat si in cazul plecarii lui Piedone din PC, ba e bun ca pleaca, ba e naspa ca ramane. Concluzionand, mi se face scarba de voi ba jegosilor basisti. Sigur ca acest comentariu nu va face multi purici p-aici pentru ca va veti grabii sa dati minusuri peste minusuri, sa nu cumva sa apara ceva care sa nu fie in linie cu politica propagandista a blogarasilor si comentatorilor basisti.
  • Observator Observator
    E clar!
    Au intervenit pe forum cei cu salariile MARI si nejustificate din TVR.
    Ei sunt cei cu voturile negative.
    Si culmea, nu stiu sa lase nici un comentariu. E greu sa contrazici un ADEVAR!

Trimite un comentariu

sus