Skip to main content

Zone Reality devine CBS Reality din 3 decembrie

 

Publicitate

Canalele din portofoliul Chellomedia vor fi redenumite prin alăturarea brandului CBS.  CBS Reality alături de CBS DramaCBS Action și CBS Europa vor difuza programele din videotecă CBS, cu un conţinut de peste 70.000 de ore de transmisie.

Chello Zone și CBS Studios International vor lansa pe data de 3 decembrie canalele CBS, care vor beneficia de o nouă imagine în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (regiunea EMEA).

Parteneriatul dintre CBS și Chello Zone EMEA, anunțat inițial în luna august, presupune extinderea portofoliului CBS în 83 de teritorii din zona EMEA.

 

CBS Reality poate fi vizionat în rețelele RCS&RDS, UPC, NextGen, precum și în cadrul mai multor operatori regionali.

Cehllo Zone este prezent în România prin mai multe posturi de televiziune, printre care TV Paprika, Zone Reality, Minimax, Jim Jam, Romantica, Sport 1, Fine Living și Extreme Sorts.

Care sunt noile emisiuni de pe CBS Reality

  • Printre noile emisiuni CBS Reality care vor ajunge în casele a 25 de milioane de abonați, se numără 48 Hours - câștigătoare a numeroase premii Emmy și Judge July - emisiune clasată în topul audiențelor în America.

În ce privește conținutul de la terții furnizori, acesta include titluri precum:

  • FBI Criminal Pursuit și Nowhere to Run - documentare despre crime.
  • 10 Years Younger - make-over show.
  • Who Do You Think You Are? - emisiune despre genealogie.
  • Seria medicală Baby ER.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • la scos ca sa faca loc pentru porcaiile alea de digi life si digi world alea nu sunt de cat canale de documentare si parca ar fi fost lansate in europa in 1904 digi life pe 21 septembrie 1904 digi world pe 14 decembrie 1904 o porcarie tote canalele astea sunt porcarii ar trebui sa deminzionese odata sau eu i dau in judecata si muncitoori aia vor pleca asta daca nu vor sa deminzioneze pentru totdeanuna pentru tot restul vietii pentru porcaliire alea de canale digi life si digi world si gata daca nu i rezolv eu si eu scot canalele
  • CBS Reality este in grila RCS@RDS, pe satelit, cel putin si are de toate...asa ca mai bine ati butona telecomanda si ati urmari postul tv in loc sa puneti intrebari de genul "nu o sa mai fie?" in conditiile in care se difuzeaza programul respectiv.

Trimite un comentariu