Skip to main content

Andreea Nemens, noul director executiv al GMP Advertising

 

Până de curând Client Service Director, Andreea Nemens este noul Director Executiv al GMP Advertising. Felix Tătaru, fondatorul GMP Advertising, rămâne director general.

Publicitate

Andreea Nemens va coordona activitatea operațională a agenției, departamentele de client service, creație, strategie, productie AV și print, graphic design și DTP.

De cealaltă parte, Felix Tătaru rămâne director general şi va avea atribuțiuni de reprezentare, strategie și integrare mai bună a serviciilor oferite de agențiile partenere.

Felix Tătaru, Fondator și Director General al GMP Advertising:

”Am ajuns în momentul în care GMP are nevoie de o echipă de management complex, care să ducă la un alt nivel business-ul. Andreea e prima piesă a puzzelului și-i mulțumesc că a acceptat provocarea și că o transmite mai departe.”

Despre cariera în publicitate a Andreei Nemens

  • Andreea Nemens are 34 de ani, s-a alăturat GMP Advertising la începutul lui 2009 în poziția de Account Director pentru contul Timișoreana, iar de la sfârșitul aceluiași an a ocupat funcția de Client Service Director.
  • În publicitate a intrat la finalul anului trei de facultate și, până la funcția de director executiv, a trecut prin echipele a trei agenții, ca McCann, Leo Burnett şi 23 Communication Ideas.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu