Skip to main content

VIDEO. Etno și Taraf cântă în campania electorală. Ce televiziuni au intrat în campanie

 

Publicitate

Un număr de 14 posturi de televiziune centrale și opt posturi de radio au anunțat că găzduiesc emisiuni electorale. La acestea se adaugă și 158 de posturi de radio locale, 120 de televiziune locale și 238 de televiziuni de cablu.

Televiziunile de știri și de dezbatere Antena 3, Realitatea TV, România TV, The Money Channel, Money.ro, Digi 24, B1 TV și Nașul TV. La acestea, se adaugă și posturile Taraf TV, Etno TV, Antena Internațional, OTV, TV H2.0 și TVR 1 (împreună cu stațiile regionale).

Posturile de radio centrale care vor difuza emisiuni electorale sunt Radio România Actualități, Radio București, România Internațional 2, Europa FM, Radio RFI, Antena Satelor, Realitatea FM și Smart FM.

Nu este prima dată când Etno și Taraf au emisiuni electorale. În 2009, la prezidențiale, la vremea respectivă cele două posturi de muzică au „cântat” pentru Traian Băsescu. Drept pentru care, au fost amendate de CNA fiecare cu 10.000 de lei.

Candidatul de atunci, Traian Băsescu, a avut parte de șase ore de promovare în campanie la Etno TV și de cinci ore la Taraf, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Taraf și Etno (posturi deținute de Silviu Prigoană) și-au mai luat o amendă și pentru o manea electorală pro Băsescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu stiam ca la alegerile precedente CNA a solicitat ca in weekend politicienii care candideaza sa nu mai apara la TV...regulile jocului se pastreaza si acum, ori OTVul, "puisorul" lui din Oltenia si altii joaca dupa alte reguli...macar sa stim si noi, daca CNAul nu se baga...

Trimite un comentariu