Skip to main content

În plin scandal RCS&RDS - Discovery, UPC adaugă posturi noi de la Discovery în grilă

 

Publicitate

UPC se promovează prin pachetul de canale de documentare în plin scandal RCS&RDS - Discovery. Compania de cablu a anunţat astăzi, pe pagina sa de Facebook, că va adăuga în grila sa de programe, începând cu 1 decembrie, două posturi marca Discovery: Discovery ID şi Animal Planet HD.

„Din decembrie, vă oferim cea mai extinsă grilă de documentare – 20 de canale (avem şi toate cele 8 canale ale Discovery Networks)”, au spus, în anunţ, reprezentanţii postului.

Anunţul, postat pe Facebook, de compania UPC:

Dragi fani curiosi ai UPC, din decembrie va oferim cea mai extinsa grila de documentare – 20 canale (avem si toate cele 8 canale ale Discovery Networks), reusind astfel sa va aducem continut superb care sa va lumineze sarbatorile. De la 1 decembrie avem in grila Discovery ID, iar în premiera pentru Romania vom lansa Animal Planet HD.
Iar partea cea mai buna este ca oferim vizionare libera in decembrie pentru toti cei care sunt si care doresc sa vina in reteaua noastra.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • cica au toate canalele Discovery Networks... au uitat de Discovery Travel & Living, l-au scos acum vreo 2 ani si nu l-au reintrodus...
 • Nu este adevărat. E bine să îți iei un pachet de servicii ca să primești un pachet foarte avantajos la preț. În rest poți să te abonezi și separat la tv.
 • eu cred ca nu te-ai mai uitat la UPC pe site. :)

  Fa o comparatie. Netul la UPC este superior celor de la RDS iar la TV nu exista comentariu. :)
 • UPC My Friend !!! Si la Cluj pot asculta si Radio Impuls pe canalul de informatii. Nice !!!
 • MA intereseaza un sfat, vreau documentare si filme,Iar de RCS m-am saturat. Enspe canale unguresti si scot Discovery!Sa ne spele pe creier??
 • UPC e scump, foarte scump. Au triple play în condițiile în care RDS are five play (tv, tel. și net. fix și mobil) mai ieftin.
 • In sfarsit o veste buna! RCS sunt niste hoti care prea mult timp si-au batut joc de noi! Hai sa nu mai stam ca fraierii si sa-i taxam la randul nostru! UPC, here I come!
 • e cu factura publicitatea sau fara? asta nu e o stire ci publicitate
 • Giaba, la ce preturi au sa bage si filme pentru adulti :D Intre timp RCS tot scoate canale si va mai urma. Au mai ramas cateva straine care vor fi matrasite in curand la expirare. Teszariiii !!!! Ce facem, tati?
 • oricum ca sa te abonezi la UPC tr sa iei doua servicii adica cablu tv+ telefon fix sau alte variante si au preturi mai mari ca la RDS asa e la mine in oras

Trimite un comentariu

sus