Skip to main content

Top Chef, sub emisiunea de debut. Suleyman și Pariu cu viața și-au împărțit seara

 


Top Chef a fost, la a doua ediție, sub rezultatele de săptămâna trecută. Aseară, emisiunea de pe Antena 1 a fost pe locul trei în audiențe, atât la nivel național, cât și la nivel urban.

Publicitate

Dacă săptămâna trecută Top Chef era pe prima poziție pe targetul comercial 18-49 de ani, aseară a fost pe poziția a treia.

Concursul de pe Antena 1 a fost depășit de serialul Suleyman Magnificul (Kanal D) și de Pariu cu viața (Pro TV).

Datele, în continuare:

La nivel URBAN:

Kanal D, cu Suleyman, a fost pe primul loc pe intervalul Top Chef, cu o medie de 820.000 de telespectatori pe minut. A fost urmat de Pariu cu viața (Pro TV) și, pe trei, de Top Chef. Media Top Chef: 523.000 de telespectatori pe minut, cu 80.000 mai puțini decât săptămâna trecută.

La nivel NAȚIONAL:

Pro TV, cu Pariu cu viața, a fost cel mai urmărit post TV la nivelul întregii țări: aproape 1,7 milioane de telespectatori. Pe locul doi a fost Suleyman. Top Chef a avut o audiență aproape la jumătate față de Pro TV. Comparativ cu săptămâna trecută, când reușea să sară de un milion de telespectatori, aseară a avut cu 150.000 mai puțini în fiecare minut.

Segmentul comercial: Top Chef a avut o medie de 330.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani (5,9 rating pe segment). A fost pe locul trei, după Pro TV, cu 473.000 de persoane din segmentul comercial (8,5 rating) și Kanal D, cu 359.000 (6,4 rating pe acest target).

Audiența posturilor TV luni, 12 noiembrie, pe intervalul Top Chef, în mediul URBAN:

1. Kanal D: 820.000 de telespectatori pe minut (7,8 rating)
2. Pro TV: 760.000 (7,2)
3. Antena 1: 523.000 (5)
4. Antena 3: 347.000 (3,3)
5. Național TV: 271.000 (2,6)

Audiența posturilor TV luni, 12 noiembrie, pe intervalul Top Chef, la nivel NAȚIONAL:

1. Pro TV: 1.678.000 de telespectatori pe minut (8,8 rating)
2. Kanal D: 1.394.000 (7,3)
3. Antena 1: 855.000 (4,5)
4. Național TV: 545.000 (2,9)
5. Antena 3: 494.000 (2,6)

Audiențele săptămânii trecute, de la debutul Top Chef, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Si inca ceva!Am fost in locatiile celor 3 jurati,si sunt super profesionisti,Aqua,La cantine de nicolai si Chocolat;mancarea este de nota 10!
 • Din cate vad eu,aici si nu numai,este mai mult razboiul televizunilor!
  Mie personal imi plac ambele emisiuni,si cred ca Top Chef va deveni mai interesant in emisiunile urmatoare,este un show progresiv.Antena 1 are un MARE minus deoarece nu emite HD!!!
 • la master chef toata lumea prostita o sa se uite pentru ca acolo nu striga nimeni ca disperatii ca si cum se striga aici la topchef si si daca se striga o sa vina espertul sau eudor si o sa zica ca ce se striga e cu o clasa peste celelalte strigaturi ale televiziunilor pentru ca e pe prost tv acea emisiune de cacao
 • neinspirata alegea juriului, cei 3 sau compromis definitiv, in special Tudor Constantin e la minus 1, prin atitudine si prestanta.
  si?? asa se aude ca blondinu ala a castigat deja ?? um?

  as vrea sa comparam audientele cu MasterChef cand reincepe.
 • e o telenovela proasta nu una istorica si pt @bahmuteanca degeaba zici ca e din cauza a ceea ce televiziunile dau,de exemplu, sunt seriale mai bune pe cinema pro sau pro tv de ce nu se uita lumea?
 • :) Isi vor face si ei un pseudo "Dansez", ca tot au luat-o pe Daniela Serafimovici si au facut "baletul XFactor" :)
 • Spui Intact si…tragi apa !Dejectii in toate directiile .Astia mai bine s-ar apuca sa croseteze decat sa faca televiziune .Pe A3, indiferent de ora sau zi , cu siguranta dai de o ceata de isterici cu fete congestionate urland ca disperatii ca BASE e de vina !saracii…Pe A1 , doar emisiuni de-o calitate si-o transmisie demna de toata mila.De restul ce sa mai zici, nici macar nu merita mentionate .Asta e Intact….bine felix, dale-o ca ai la cine :) )))
 • baietii astia de la "antene" se chinuie de ceva ani sa produca formate asemanatoare ce cele de la "pro",da' intodeauna iese totul prost...si cand te gandesti ca "Dansez..." le-a fost oferit lor,prima data...da' au zis ca nu merita efortul...mai bine...

Trimite un comentariu