Skip to main content

11 decembrie: Revista Capital aniversează 20 de ani de la înfiinţare

 

Publicitate

20 DE ANI DE CAPITAL. Revista Capital, aparţinând în prezent Editurii Evenimentul şi Capital, aniversează 20 de ani din momentul în care a fost lansată ca prima publicaţie a grupului elveţian Ringier pe piaţa românească.

Ediţia cu numărul 1 a revistei a coincis cu primul sondaj realizat la nivel naţional pentru a afla opiniile românilor faţă de capitalism, economie de piaţă şi de ritmul pe care ar trebui să îl urmeze reformele. Concluziile sondajului comandat atunci de Capital au stat la baza articolului cu care revista a deschis primul număr: "Doi români din trei vor capitalism".
Revista Capital aniversează 20 de ani de la înfiinţare


ACEEAŞI LEGE PENTRU TOATE TELEVIZIUNILE. Premierul Victor Ponta a declarat că, în calitate de deputat, va solicita CNA să aplice legea pentru toate televiziunile, el arătând că încălcarea tuturor regulilor de către o singură televiziune, în condiţiile în care celelalte le respectă, denotă existenţa unui regim discreţionar, scrie Mediafax. Ponta a făcut această declaraţie fără a evoca şi numele televiziunii la care face referire.
Ponta: Voi solicita CNA, ca deputat, să aplice legea pentru toate televiziunile


DEZBATERE DESPRE OUG A LEGII AUDIOVIZUALULUI. Ordonanța de urgență pentru modificarea Legii audiovizualului a stârnit proteste nu doar din partea unor membri CNA și a cablistilor, ci și din partea agențiilor de publicitate, scrie HotNews.ro.

Ștefan Iordache - șef operațional al grupului de comunicare Leo Burnett și vicepreședinte al Uniunii Agențiilor de Publicitate din România (UAPR) și consultantul Iulian Comanescu - editor al publicației de specialitate The Industry (Intact Media Group), discută despre publicitatea TV și efectele ordonanței astăzi, de la ora 11.00, pe HotNews.ro.
Ștefan Iordache/Leo Burnett și Iulian Comănescu discută online despre publicitatea TV și efectele ordonanței care schimbă audiovizualul românesc - marți, de la ora 11.00


DECIZIE CONTESTATĂ.Valentin Nicolau, membru al Consiliului de Administrație, a denunțat decizia luată de Claudiu Săftoiu în numele TVR de a renunța la licența postului TVR Cultural spunând că șeful televiziunii publice nu a anunțat Consiliul de intenția sa, scrie Evenimentul zilei.
„Am primit cu stupoare comunicatul dat de Claudiu Săftoiu prin care anunță că a comunicat CNA decizia de a renunța la licența TVR Cultural. Decizia sa este ilegală întrucât nu reprezintă o hotărâre a Consiliului de Administrație al SRTv, singurul în măsură să hotărască asupra strategiei televiziunii publice”, a spus membrul CA.
REFORMA TVR: Săftoiu ÎNGROPĂ și amintirea TVR Cultural. REACŢII


Compania Chainsaw Europe lansează primul studio din România licenţiat Dolby pentru reclame şi trailere, potrivit unui anunţ al companiei, scrie pe scurt HotNews.ro.
Pe scurt: Chainsaw Europe lanseaza primul studio licentiat Dolby din Romania. Revista Capital aniverseaza 20 de ani


PRIMARUL NEW YORK VREA SĂ CUMPERE FINANCIAL TIMES. Miliardarul Michael Bloomberg, primarul oraşului New York şi fondator al agenţiei de informaţii financiare Bloomberg, ia în considerare să facă o ofertă de achiziţie a publicaţiei Financial Times, scrie Mediafax, care citează New York Times.
"Michael Bloomberg s-a informat cu privire la oportunitatea achiziţionării Financial Times Group, care include cotidianul Financial Times şi o participaţie la The Economist", scrie New York Times, citând trei persoane apropiate miliardarului.
"(Financial Times, n.r.) este singurul ziar pe care l-aş cumpăra", i-ar fi spus Michael Bloomberg uneia dintre sursele citate de New York Times.
Primarul New York-ului, miliardarul Michael Bloomberg, vrea să cumpere Financial Times

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu