Skip to main content

20 Decembrie: Şeful TVR îşi aduce un nou consilier

 

CONSILIER NOU LA TVR. Claudiu Săftoiu, președintele director-general al Televiziunii Publice vrea un nou consilier. Surse din TVR au dezvăluit că șeful Televiziunii Române dorește să-l aducă în instituție pe Iulian Terciu, fost director de resurse umane la Electroprecizia Săcele, în funcția de consilier al său pe probleme de resurse umane, scrie Evenimentul zilei. Astăzi va avea loc ședința extraordinară a Consiliului de Administrație din TVR, organizată la propunerea lui Valentin Nicolau și Sorin Burtea. Membrii CA vor discuta pe tema evaluărilor, iar intenția inițiatorilor este să ceară anularea întregului proces de evaluare din cauza neregulilor și problemelor apărute.
Săftoiu își aduce un NOU CONSILIER


Publicitate

PROTEST. Utilizatorii aplicației de fotografie Instagram amenință că vor renunța „în masă” la folosirea aplicației dacă nu vor renunța la anumite secțiuni din modificările aduse termenilor și condițiilor, mai ales la un paragraf care pare că oferă companiei drepturile de a transforma fotografiile realizate de utilizatori în reclame, anunță Wall-Street.ro.
Editia online a revistei National Geographic a anunțat că a suspendat orice postare prin Instagram până când oficialii aplicației nu vor oferi informații mai exacte despre noile reguli. Mai mult, National Geographic subliniază că ar putea renunța complet la contul de pe Instagram.
Instagram starneste furia utilizatorilor dupa implementarea de noi reguli

 


BILANȚ. Anul 2012 a fost unul greu pentru agenȚiile de creație, clienții continuând să taie bugetele de promovare din cauza consumului care încă nu și-a revenit, a declarat pentru Wall-Street.ro, Alina Tudose, managing director și managerul departamentului de strategie al companiei de publicitate Cohn&Jansen JWT.

Însă agenția va încheia acest an cu afaceri de circa 2,6 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 10% comparativ cu anul trecut, avansul fiind determinat în special de proiectele la nivel regional pentru Kraft, dar și de lucrarile realizate pentru producătorul de medicamente Bayer, Vodafone (relansarea site-ului vodafone.ro) si Macromex, compania care produce inghetatele La Strada si Corso.
Sefa Cohn&Jansen JWT: In 2013 ar putea continua reducerile de bugete. Anul acesta a fost unul pe bani putini


CONTUL WIENERBERGER MERGE LA PRESAGE. Agenţia Presage va coordona, începând cu ianuarie 2013, acţiunile de comunicare şi relaţii publice ale Wienerberger Romania, cel mai mare producător de blocuri ceramice de pe piaţa locală, scrie DailyBusiness.ro.

Agenţia a câştigat contul Wienerberger în urma unei selecţii desfăşurate pe parcursul lunii noiembrie. Presage va furniza clientului Wienerberger România un pachet de servicii de comunicare şi relaţii publice, ce include consultanţa în comunicare strategică şi relaţionare B2B, CSR, social media, event management, gestionarea situaţiilor de criza şi a relaţiilor cu media.
Presage comunică pentru Wienerberger

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Amaratul asta a venit sa "salveze" insitutia aia si am impresia, ba mai mult, convingerea, ca mai mult o ineaca. Ce dobitoc !
  • Saftoiule, tu te mai uiti, bre, la programele institutiei pe care o conduci; de la 9 la 10 seara cind altii se bat pe audienta voi bateti apa in piua in "Prim-plan" iar dupa 10 seara bagati filme georgiene si alte ciudatenii...de doi bani la achizitie...

Trimite un comentariu