Skip to main content

EXCLUSIV. Antena 1, concurs pentru Cenuşărese. Mihai Albu face condurii

 

Publicitate

PANTOFUL CENUŞĂRESEI: Concurs Antena 1 de Sărbători, când postul difuzează două filme de desene animate din seria Cenuşăreasa. Telespectatoarele post câştiga o pereche de conduri marca Mihai Albu. Ce trebuie să facă, în continuare:

Telespectatoarele trebuie să se fotografieze încălţate cu perechea de pantofi preferată şi să posteze fotografiile pe site-ul: cenusareasa.a1.ro (site care urmează să fie activat astăzi).

Designerul Mihai Albu va allege câştigătoarea, pentru care va crea o pereche specială de conduri.

Concursul urmează să înceapă astăzi şi se derulează până pe 25 decembrie, inclusiv.

De trei ori Cenuăreasa

Concursul Antenei 1 nu este întâmplător, pentru că postul are, într-o singură lună, trei desene animate Cenuşăreasa.

Antena 1 va difuza diseară al doilea film de desene animate din seria Cenuşăreasa, de la Disney. Al treilea desen animat Cenuşăreasa va fi programat de Crăciun, pe 25 decembrie.

Primul a fost difuzat pe 30 noiembrie, chiar de ziua televiziunii, şi a fost lider de audienţă., după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    cum pot sa revad vilmul cu cenusareasa sau de unde pot sa il descarc sa fie dublat in romana
  • Exclusiv Exclusiv
    Imi cer si eu scuze pentru vehementa insa greseli tot au ramas: "Concursul urmează să înceapă astăzi și se derulează până pe 25 decembrie, inclusive." INCLUSIV este de ajuns, "e"-ul din coada nu este necesar...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    A fost o mică greșeală de literă. Am corectat, mulțumesc pentru observație. Iar știrea a apărut întâi pe Paginademedia.ro și apoi pe pagina de Facebook a Antenei.
  • Ion Ion
    "EXLUSIV","inclusive"...niste cuvinte unice...de care nu poti avea parte decat pe acest site...daia il vizitez zilnic...sa ma distrez (nu moderati toate mesajele care va trag la raspundere...)
  • Chef de Chef volumul 2 Chef de Chef volumul 2
    Saraca fata aia care prezinta nu are nicio alta vina in afara ca vrea si ea sa se vada pe ecran. Principala vina e a hidrocefalilor care viermuiesc pe langa Camelia V., in frunte cu ala care e in permanenta murdar la gura de Nutella, si care ii fac la ureche tot felul de promisiuni d-alea de genul ”o sa ii batem pe aia de o sa ii rupem daca....” Vai de Antena 1 - ce-a fost si ce-a ajuns. Si sa vezi ce-o sa mai ajunga...
  • Ion Ion
    In primul rand scrie "EXLUSIV" in titlu...si in al doilea rand stirea e luata de pe pagina de facebook a antenei 1...mai bine nu mai fa senzational din ceva absolut banal...
  • cristina cristina
    Asa mare "succes" are Top Chef .. de l-au mutat aproape in afara prime-time -ului.??? Cu siguranta in acest "mare succes" e meritul prezentatoarei si producatorului..ambii prosti gramada. Eu zic sa-i mai dati penibilei sa prezinte emisiuni.. asa se vede "succesul" ei ...sau poate mai bine o trimiteti sa se marite .. ca se tot plange prin presa in fiecare an ca nu are timp. Scapati publicul de ea...ii dati un concediu permanent, nu de alta dar e pacat sa o lasati fata batrana
  • Gusti Roman Gusti Roman
    Pentru concurs aici: http://cenusareasa.a1.ro/
    Noul episod Top Chef va fi sambata de la 22:30
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Este sambata.
  • matei_a matei_a
    Top Chef s-a terminat? in program inca apare. Profesionisti...
  • Clau Clau
    Unde ne inscriem pt concurs ???
  • eduard eduard
    nu se pune nimeni cu Suleiman Magnificul.
  • sfinx sfinx
    prevad ca antena 1 va castiga diseara in fata pro tv-ului si a kanalului D

Trimite un comentariu

sus