Skip to main content

PREMIERĂ. Las Fierbinţi, bătut de Cenuşăreasa de pe Antena 1 şi de Liviu Vârciu

 


Publicitate

PE LOCUL TREI. Episodul special din Las Fierbinţi a fost aseară depăşit de Antena 1, unde rula filmul de desene animate Cenuşăreasa, dar şi de Kanal D, unde Liviu Vârciu prezenta Roata norocului.

Este pentru prima dată când serialul de pe Pro TV este pe locul trei, cel puţin în acest sezon, în care fiecare episod a fost lider de audienţă.

Antena 1 a difuzat Cenuşăreasa în ziua în care a împlinit 19 ani de la prima emisie a postului.

NAŢIONAL. Pe intervalul în care Las fierbinţi şi Cenusăreasa s-au intersectat, la filmul de pe Antena 1 se uitau peste 1,5 milioane de români în fiecare minut, cu 277.000 mai mulţi decât erau pe Pro TV (locul trei).

URBAN. Şi la oraşe, Cenuşăreasa a fost peste Las Fierbinţi. Diferenţa între Antena 1 şi Pro TV (locul trei), a fost de aproape 220.000 de telespectatori în fiecare minut.

Segmentul comercial: Pe intervalul de intersecţie Las Fierbinţi - Cenuşăreasa, Antena 1 a avut 460.000 de telespectatori pe minut cu vîrste între 18 şi 49 de ani (8,3 rating pe segment). A urmat Pro TV, cu 424.000 de telespectatori din targetul comercial (7,6 rating pe target).

Audienţele posturilor TV joi, 29 septembrie, pe intervalul de intersecţie Las Fierbinţi - Cenuşăreasa, în mediul URBAN:

1. Antena 1: 817.000 de telespectatori pe minut (7,8 rating)
2. Kanal D: 621.000 (5,9)
3. Pro TV: 601.000 (5,7)
4. Antena 3: 470.000 (4,5)
5. Acasă TV: 256.000 (2,4)

Audienţele posturilor TV joi, 29 septembrie, pe intervalul de intersecţie Las Fierbinţi - Cenuşăreasa, la nivel NAŢIONAL:

1. Antena 1: 1.548.000 de telespectatori pe minut (8,1 rating)
2. Kanal D: 1.488.000 (7,8)
3. Pro TV: 1.271.000 (6,7)
4. Antena 3: 669.000 (3,5)
5. Naţional TV: 440.000 (2,3)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • uuu antenisti ce se agita pe aici, nu inteleg ce aveti cu las fierbinti e un serial de comedie ce reflecta in proportii destul de mari viata rurala din Romania, in fiecare sat/comuna din tara se gaseste cate un Celentano, un Geani sau macar unu din personajele prezente in serial. Cel putin la mine la tara regasesc cam jumate din personajele interpretate in serial :))
 • ..si a fost mult mai slab ca de obicei ( glume slabute, fortate si previzibile)
  derp
 • esti penibil in loc sa zici LA MULTI ANI ROMANIA zici la multi ani prost tv
 • Multumesc alex! Am verificat pe wikipedia, intr-adevar... se pare ca nu am pus niciodata pret pe prima emisie a antenei pentru ca nu au stiut niciodata sa se promoveze, si aici, da, dau termen de comparatie protv-ul, pentru ca ei au stiut sa o faca! Chiar cu riscul sa devin penibil...La multi ani, PRO TV!
 • nu ca au copiat pe pro tv si aici pe bune
  esti penibil cu asemenea intrebari
 • Faptul ca tu si prietenii tai va uitati la Las Fierbinti spune multe despre voi. :)
 • foarte sigur , doar au anuntat si ieri la observator / intra pe wikipedia ca scrie acolo
 • Nu stiu de ce traiam cu impresia ca Antena 1 isi sarbatorea prima emisie undeva prin septembrie sau octombrie si nicidecum in decembrie. Asta e motivul pentru care zilele trecute cand isi faceau reclama pentru 19 ani am ramas surprins. Asta si datorita faptului ca de-a lungul timpului nu au aparut niciodata cu tam-tam pe coperta vreunei publicatii cu referire la evenimentul de la sfarsitul lui noiembrie...au trecut intotdeauna neobservati...deci sunteti siguri ca pe 29 isi sarbatoresc prima emisie?
 • Mentalitatea ta e prafiuta , nu acea animatie apreciata de milioane de oameni de-a lungul timpului.
 • Cum probabil alti oameni cu tot cu prieteni s-au uitat la kanal d sau la animatia antenei 1.Uneori aveti niste comentarii de-a dreptul penibile.Sunt curios daca minunatul tau serial ar fi fost lider ai mai fi avut aceeasi parere despre modul de realizare al acestor statistici
 • antena 1 a aparut in 93 nu in 96 / episodul de asera a fost unul special / s-a numit ( VISUL ) " Revolutia Comediei "
 • episodu de aseara din Las Fierbinti a fost altfel aseara nu stiu dc a fost mai altfel ca de obicei
 • Vezi ca ti-a dat Felix un bonus gras pentru un asa comentariu.
  Apropo eu tot la Cenusareasa m-am uitat insa nu ridic in slavi Antenele.

Trimite un comentariu

sus