Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca, poveşti despre începuturi la PaginademediaTV: Sârbu povestea lucruri parcă de pe alta planetă

 

Publicitate

Adrian Sârbu povestea lucruri parca de pe alta planetă, si-a amintit Andreea Esca prima întâlnire cu bossul Pro, în interviul acordat PaginademediaTV în această vară. Astăzi, de Ziua Naţională a României, dar şi ziua Pro TV, Paginademedia.ro reia pentru cititori interviul cu Andreea Esca, cea care deschidea emisia Pro TV la 1 decembrie 1995.

  • I s-a propus sa intre la Dansez pentru tine, dar a refuzat. Andreea Marin a sunat-o chiar dupa prima emisie, de 1 decembrie 1995.
  • In prima emisie la SOTI, acum 20 de ani, a prezentat cu Razvan Dumitrescu, caruia ii spunea "Robocop".

Poveşti inedite, despre televiziune, despre ştiri, despre colegi, în înregistrarea de mai jos cu Andreea Esca.

Interviul a fost difuzat în direct pe Paginademedia.ro pe 18 iunie, din studioul LTV, cu sprijinul compaaniei DirectOne.

Înregistrarea integrală:

Crăciun la începuturi: Esca, cu brazii pe Dacia 1100

Andreea Esca îşi aminteşte cu plăcere despre debutul ei în televiziune, de la SOTI, la începutul anilor '90.

Andreea Esca: Îmi aduc aminte de Crăciun, aveam o dacie care ne ducea acasă. Eu ajungeam destul de târziu, pentru că ne ducea în funcţie de zona în care stăteam. Iar de Crăciun când plecam din redacţie, ne cumpăram şi brazi pe care îi puneam pe maşină şi ne agăţam de ei mânuşile la uscat. Asta este o imagine de film pe care mi-o amintesc mereu în perioada sărbătorilor. Oamenii când fac lucrui simple, când nu ai foarte multe lucruri cred că prieteniile se leagă mai strând.

Ironie fină la adresa Antenei 1: E mereu aproape. Cum ar picta Pro TV si OTV

Tabloul despre Antena 1: "Aş picta un om care aleargă spre mare, dar rămâne mereu pe plajă, nu ajunge la mare, e mereu aproape"

Salariul meu e o legendă

Întrebată la cine s-ar uita prima dată dacă paginademedia.ro ar publica o listă cu salariile vedetelor, prezentatoarea de la ProTV a spus "m-aş duce glonţ să mă uit la salariul meu, aş vrea să văd şi eu cât căştig".

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus