Skip to main content

VIDEO. Esca, ironie fină la adresa Antenei 1: E mereu aproape. Cum ar picta Pro TV si OTV

 

Cum îşi imaginează Andreea Esca un tablou pictat de ea cu tema Antena1? Cum ar arata un tablou despre Pro TV sau O TV?

Publicitate

Tabloul despre Antena 1:

"Aş picta un om care aleargă spre mare, dar rămâne mereu pe plajă, nu ajunge la mare, e mereu aproape", a spus prezentatoarea principalului jurnal de la Pro TV, in exclusivitate la emisiunea PaginademediaTV.

Întrebată cum şi-ar imagina un tablou despre OTV, Andreea Esca a spus că ar "face mulţi oameni care ţipă şi au părul ridicat, o demenţă, o nebunie".

În cazul Antenei 3, prezentatoarea de la Pro TV ar picta "ceva foarte static, o natură moartă".

În tabloul despre Pro TV, Andreea Esca, ar desena "o inima".

În continuare, fragmentul din emisiunea PaginademediaTV în care Andreea Esca vorbeşte despre viziunea ei artistică asupra altor televiziuni.

Petrişor Obae: Din câte ştiu, pictura este un hobby de-al tău.

Andreea Esca: Este adevărat, dar în ultima vreme nu prea am mai avut timp. Acum fac mai mult colaje, asta vine de la Mihaela Rădulescu, care mi-a cerut un tablou pentru o expoziţie, n-am avut timp să i-l dau atunci, dar am mai făcut câte un colaj pentru diverse acţiuni umanitare, altfel nu prea mai am timp.

Haide să ne jucăm puţin. Să zicem că ar trebui să faci un tablou pe tema Pro TV, cum ar arăta el?

Nu vreau să sune siropos, dar aş pune o inimă.

Dar cum ar arăta Antena1?

Aş face un om care vrea să ajungă la mare, dar rămână mereu pe plajă, nu ajunge la mare, e mereu aproape.

Cum vezi OTV-ul?

Aş face mulţi oameni care ţipă şi au părul ridicat, o demenţă, o nebunie.

Dar Antena3?

Ceva foarte static, natură moartă.

La Realitatea aş face o sfoară cu mulţi oameni unul după altul. Foarte mulţi oameni care apar unii după alţii.

Dar la TVR?

Aş face-o pe Andreea Marin, pentru mine imaginea TVR-ului este Andreea Marin cu Surprize-Surprize.

Inregistrarea integrala a emisiunii, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihail mihail
    Poate d-na Esca ar fi bine sa scape de ticul asta verbal :"nu stiu".
  • Catalin Catalin
    Se f.tu' treaba cu Andrea Esca :))), "natura moarta" Antena 3 ! Lor le este mai frica de Antena 3 decat de Antena 1. Jalnice aprecierile.
  • Catalin Catalin
    Da, in mare parte are dreptate. Antena 1 de ani de zile se tot agita sa fie peste pro si tot nu-i iasa(nu ca protv ar fi cine stie ce mare branza cu mucegai). Despre antena 3 nu a avut dreptate, antena 3 si otv este acelasi lucru, o natura moarta cu oameni agitati si cu parul valvoi care delireaza pe acelasi subiect luni de zile. Imi place caracterizarea Realitatii tv desi putea spune ca este singura televiziune de stiri care are stiri nu balbe si balci tv, spre exemplu: Antena3, Rtv si alte chestii din astea care se atuo-numesc tv de stiri.
  • Bianca Bianca
    Nu as fi crezut ca se va injosi la o barfa de genul asta. Chiar am respectat-o pana astazi. Sunt jenante aprecierile ei!
  • sergentul10 sergentul10
    O sarcina inseamna un copil nou-nascut, un copil nou-nascut inseamna absenta de la locul de munca, iar o absenta de la locul de munca trebuie anuntata (mai ales atunci cand e vorba de bani multi la mijloc).
    Cu divortul/despartirea e cam la fel, afecteaza imaginea persoanei respective si indirect afecteaza compania care a platit niste bani pentru imaginea respectiva.
    Iar de "basista" ce sa mai spun, lumea e mult mai complexa decat o parte "basisti" si o parte "antibasisti". Din pacate in ziua de astazi tot mai multi reduc totul la cele 2 parti.
  • Andrei Andrei
    o basista! sa nu uitam ca la mediapro nu ai voie nici sa-ti lasi sotia insarcinata fara ca aceasta sa aiba voie de la PR...de divort ori despartire ce sa mai zic? s-a vazut in cazu' cosoi & smiley!
  • feeling feeling
    Cred ca i-ati facut un deserviciu Andreei, pacat :(
  • cactuss cactuss
    Mi se pare just si totodata corect ce a spus Andreea Esca despre Antena 1 si sloganul lor. Mereu Aproape dar nici odata foare aproape... :))

Trimite un comentariu

sus