Skip to main content

18 Ianuarie: Narcisa Iorga protestează faţă de "derapajele" din noul CNA

 

 

Publicitate

PROTEST FAȚĂ DE NOUL CNA. Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a părăsit şedinţa de ieri a CNA, declarând într-un comunicat remis Mediafax că gestul său este "o primă formă de protest faţă de noua conduită de lucru" a Consiliului.
"Astăzi, am înregistrat două derapaje în procedurile CNA, care se pot constitui în precedente periculoase: 1. A fost supusă la vot şi a fost validată o propunere de nerespectare a art. 31 din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al CNA. 2. Nu a mai fost recunoscut un vot al CNA cu privire la un punct de pe ordinea de zi, la nici o oră după ce votul fusese validat", spune Narcisa Iorga, în comunicatul remis Mediafax.
Narcisa Iorga, membru al CNA, protestează faţă de "derapajele" din noul Consiliu


PREVIZIUNI PENTRU 2013. Bugetele pentru achiziția de publicitate vor fi anul acesta în jurul a 280-300 de milioane de euro, în stagnare față de 2012, a declarat pentru Wall-Street.ro, Alexandra Iavorschi, managing director al Starcom MediaVest, agenție de media care face parte din grupul Leo Burnett România.

“Anul acesta mai important decât orice tendință, va fi o atitudine generală de precauție. Aceasta stare de fapt va afecta atât valoarea bugetelor de media cât și mixul de canale propus de agenții și acceptat de clienți. Cred că vom avea în continuare un mix dominat de TV și digital, dar vom fi probabil matorii unui proces de “sofisticare” în modul în care aceste medii vor fi folosite pentru a comunica cât mai relevant produsul și beneficiile sale specifice”, explică Iavorschi.
Iavorschi, Starcom: În 2013, mai important decât orice tendință, va fi o atitudine generală de precauție


S-A STINS DIN VIAȚĂ JURNALISTUL SEPTIMIU ROMAN. Jurnalistul Septimiu Roman, realizator și corespondent la Radio România Actualități, a murit ieri, la varsta de 56 de ani, anunță site-ul radioului public. Ziaristul s-a stins din viață în cursul dimineții, în Parcul Tineretului din Capitală, menționează RRA, fără a preciza cauza morții. Septimiu Roman a fost în ultimii ani corespondentul Radio România Actualități acreditat pe lângă Parlamentul României și Ministerul Apărării Naționale și realizator al emisiunii "Euroatlantica".
A murit jurnalistul Septimiu Roman


CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI REPORTER EUROPEAN. Reporterul Abtena 3, Alex Nedea, este câștigătorul marelui premiu al concursului "Reporter European", organizat de Reprezentanţa Comisiei Europene şi de Biroul de Informare al Parlamentului European în România, potrivit site-ului instituţiei citat de Mediafax.

În categoria Presă video, câştigători au fost Alex Nedea (Antena 3), pentru materialul despre impactul fondurilor europene în România "Integrarea Nu E" (premiul I); Vitalie Cojocari (Pro TV), pentru materialul despre impactul fondurilor europene în România "Via Carpatia, autostrada care ar urma să unească trei mări şi pentru care România nu are bani" (premiul al II-lea); Oana Andreea Marocico (TVR Iaşi), pentru materialul despre Anul european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii "Adopt a Grandparent" (premiul al III-lea).
Reporterul Pro TV Vitalie Cojocari, printre câştigătorii concursului Reporter European 2012

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu