Skip to main content

3 Ianuarie. Claudiu Săftoiu: În 2013, piaţa românească de televiziune va fi tot mai segmentată

 

ESTIMĂRI PENTRU 2013. Piaţa de televiziune va fi tot mai segmentată anul acesta, iar evolutia acesteia va fi puternic influenţata de legislaţie, dar şi bugetele de publicitate, afirmă cativa dintre cei mai importanţi jucatori din domeniu citaţi de Wall-Street.ro.

“În 2013, piaţa românească de televiziune va fi tot mai segmentată, cu o audienţă tot mai împărţită, pe fondul schimbarii accelerate a obiceiurilor de consum video. (...) Cel mai important moment din 2013 va fi probabil trecerea la televiziunea digitală terestră, un proces care permite apariţia unei noi platforme de difuzare a semnalului TV, care concurează cablul şi satelitul”, a declarat Claudiu Săftoiu, presedintele-director general al Televiziunii Române, pentru Wall-Street.ro.

Piaţa românească de televiziune în 2013. Ce spun jucătorii din domeniu


PIAŢA DE PUBLICITATE GLOBALĂ - 500 DE MILIARDE DE DOLARI. Jucătorii din industria de advertising şi-au redus estimările privind cheltuielile cu publicitatea la nivel global pe fondul recesiunii din Europa şi al situaţiei fiscale dificile din SUA, însă în pofida incertitudinilor, oportunităţile de dezvoltare pe pieţele emergente nu lipsesc, scrie adage.com, citat de Mediafax.

Potrivit estimărilor Group M, parte a WPP, cel mai mare grup de comunicare din lume, cheltuielile cu publicitatea la nivel global au fost în acest an mai mari de 500 miliarde de dolari. ZenithOptimedia, divizia de media a grupului Publicis, estimează însă că industria de media va depăşi acest prag în 2013.
Zece lucruri de reţinut despre industria globală de publicitate


PROGRAM NOU PE DISCOVERY. Din 6 ianuarie, ora 20.00, Discovery Channel vine cu un nou program cu magicieni, scrie Evenimentul zilei.
Patru magicieni din întreaga lume creează trucuri magice cu ajutorul ştiinţei.
Ştiinţa „demontează” MAGIA

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    vedeti ca mai sunt niste atotcunoscatori pe langa saftoiu, pe ei de ce i-ati ratat? zgabercea, nanoveanu, demeter andras, liana sandulescu, irina radu, dan radu, horia cazan. genii, nu altceva! a, carmazan! cum ajung toti in functii de conducere in tvr cum devin experti in toate! ei fiind experti strict in a pupa cu foc talpi de imparati de partid!
  • aidan aidan
    de cand e saftoiu elwis cunoscator in toate? securistii invata sa manipuleze si sa faca rau, nu-i o persoana pe ale carei vorbe sa pui pret!nu mai exista, doamne, oameni care sa aiba studii despre asa ceva,de-l puneti pe neica nimeni asta sa-si dea cu parerea? sau e pe linie? ca boul din bancul de pe vremea lui ceausescu?
  • Unu` Unu`
    Io-te ba! O ajuns si suinul Elwins Saftoiu specialist in televiziune, ba! E si asta analist media, ba? Si daca maine il pune partidu` se se ocupe de vandut ciunga-n piata, asta inseamna ca individu` o sa apara a doua zi cu vreo analiza personala de comert international, ba? Nu mi-era de ajuns pletora de cirezi de "specialisti" de televiziune cu care a fost inzestrata tara asta, acum il mai avem si pe Saftoiu, ba? Ce norocosi suntem cu astfel de oameni capabili!
  • thanatos thanatos
    e prea tare. a ajuns saftoiu sa isi dea cu parerea legat de piata de televiziune. omu stie ca televiziunea e treaba aia cu imagini, cam asta e nivelu, e incredibil ca cineva de la USL s-a gadit ca asta poate fi PDG la TVR. nu are o zi de munca lucrata in tv. dar compenseaza ca il are are ca si consilier pe marele Zgabercea , cameramanul de nunti, viitorul Producator general la TVR o sa fie distractiv...
  • livia pila livia pila
    Trebuie sa te cheme Elwis Saftoiu, sa ai nerusinarea lui si sa mai iesi din birlog dupa emisiunile de Revelion si post- revelion ale TVR.
  • sfinx sfinx
    vad din ce in ce mai putine reclame la tv
    se vede criza

Trimite un comentariu

sus