Skip to main content

Antena 1, amendată pentru depăşirea minutelor de publicitate. Realitatea TV a primit somaţie

 

Andreea Berecleanu

Publicitate

Postul Antena 1 a fost amendat cu 10.000 de lei pentru depăşirea spaţiului alocat publicităţii, de 12 minute pe oră. Potrivit monitorizărilor, depăşirea, la Antena 1, a fost de aproximativ 3 minute şi 34 de secunde în noiembrie şi 9 minute şi 40 de secunde în luna decembrie.

În plus, Realitatea TV a primit o somaţie pentru depăşirea cu aproximativ patru minute a duratei spoturilor comerciale în lunile noiembrie şi decembrie.

Celelalte posturi de televiziune nu au avut depăşiri mai mari de un minut.

Mirela Bomboe, reprezentantul Antenei 1: „Nu au fost programate mai multe minute de publicitate. Nu ştim la ce interval vă referiţi. Am verificat şi noi şi am constata nişte depăşiri în zilele galelor X Factor.”

Narcisa Iorga, membru CNA, a remarcat, în schimb, că cele mai mari depăşiri au fost înregistrate pe data de 9 decembrie în timpul Observatorului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pai daca au probleme tehnice si trebuie sa acopere emisia, pot difuza promo-uri la emisiuni, filme etc.
  • daca va dau in judecata pentru ce declarati aici, sunteti terminati
  • Sau Gresia! Sau macar Linoleumul! Va rog sa luati atitudine!
  • narcisa aia, e o cretina, nu inteleg ce mai cauta acolo. orice articol apare legat de cna, sactiune, amenda, etc. ea tot timpul gaseste nod in papura. e impotriva tuturor. probabil pana si a ei insusi.
    mi se pare cam porcarie acest CNA. nu stiam ca exista limita si la minutele pt promo pe ora. ce faci daca apare vreo defectiune, se intampla ceva si nu poti intra in emisie cu emisiunea? trebuie sa acoperi cu ceva acel spatiu de emisie. dar probabil dupa gandire narcisei iorga, ar trebui sa bagi negru pe post.

Trimite un comentariu

sus