Skip to main content

CNA s-a autosesizat în cazul Sergiu Nicolaescu. Televiziunile vor fi luate la analizat

 


DEZAPROBARE TOTALĂ. Televiziunile vor fi luate la analizat în cazul Sergiu Nicolaescu, după ce Consiliul Național al Audiovizualului și-a exprimat public “dezaprobarea totală faţă de modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului”.

Publicitate

În prima ședință a forului, posturile TV vor fi luate la analizat.

Poziția CNA:

"Consiliul Naţional al Audiovizualului îşi exprimă public dezaprobarea totală faţă de modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului şi senatorului Sergiu Nicolaescu.

CNA s-a autosesizat şi, în urma monitorizărilor efectuate în perioada 03 – 05.01.2013, va prezenta punctul de vedere după analiza acestui subiect în prima şedinţă publică a Consiliului."

Despre cum s-au comportat posturile de știri în ziua incinerării lui Sergiu Nicolaescu, citiți AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Da, RTV a batut toate recordurile de gretosenie. Si, dupa 3 zile in care mai aveau putin si o linsau in direct pe sotia lui Sergiu Nicolaescu, aseara Striblea se intreba cum pot unii sa faca asa ceva... EXCLUSIV !!!
  • as zice ca sunt clar derapaje...eu mai ales am simtit la RTV acest can-canism infectios. Mereu titrrand cu capitale :"urmeaza", "exclusiv", "acuzatii grave", presupusul fiu.
  • Nu stiu cat de potrivita este autosesizarea CNA-ului in cazul Sergiu Nicolaescu, intrucat nu cred ca s-a incalcat vreun drept post-mortem al regizorului. Televiziunile si-au facut treaba asa cum au stiut, au prezentat informatiile in maniera economiei de piata: au facut valva, audienta,deci bani.E de inteles.

Trimite un comentariu