Skip to main content

Dinu Patriciu, într-o scrisoare către HotNews.ro: Confirm transplantul de ficat. Intenționez să revin în România

 

Publicitate

Dinu Patriciu confirmă, într-o scrisoare transmisă HotNews.ro, că a fost supus unui transplant de ficat, înainte de Crăciun, iar acum se află "în perioada de recuperare în cadrul unei clinici din Milano".

Totodată, în această scrisoare, acesta dezminte informațiile potrivit cărora ar fi părăsit spitalul fără a-și achita costul intervenției chirurgicale.

Omul de afaceri afirmă, în această scrisoare transmisă prin e-mail, că intenționează să revină în România imediat ce medicii îi vor permite, pentru a-și continua "activitățile".

Această scrisoare vine după ce ieri mai multe ziare și televiziuni din România au relatat că Dinu Patriciu ar fi părăsit clinica din Milano fără a achita o factura de 14.000 de euro.

Câteva fragmente din scrisoarea primită de HotNews.ro de la omul de afaceri:

  • "Știrile recente privind starea mea de sănătate sunt în mare măsură false. Aduc la cunoștință celor interesați că sunt în continuare în perioada de recuperare în cadrul unei clinici din Milano.
  • Nu sunt și nu am fost în situația de a avea datorii față de nici un fel de autorități medicale.
  • Confirm că am trecut, înainte de Crăciun, printr-o operație de transplant de ficat, care a decurs bine. După o săptămână în secția de terapie intensivă am început recuperarea. Acest proces absolut normal pentru o astfel de situație, va mai dura aproximativ 2-3 luni, conform estimărilor medicilor care mă supraveghează. (...)
  •  Doresc să mentionez în final că imediat ce cadrele medicale care supraveghează evoluția recuperarii mele îmi vor permite, plănuiesc să mă întorc în România pentru a continua activitățile."
Scrisoarea în întregime o găsiți pe HotNews.ro.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu