Skip to main content

Emisiunea "Crezi că ești normal?", un format Oprah, din 2 februarie la Kanal D

 

Kanal D lansează pe 2 februarie, începând cu ora 21.00, emisiunea-concurs
Crezi ca ești normal?”, prezentată de Escu și Tili Niculae.

Publicitate

Noua emisiune de la Kanal D este adaptarea romaneasca a formatului Are you normal, America, deținut de celebra Oprah Winfrey.

Despre preluarea acestui format de Kanal D, paginademedia.ro a scris, în exclusivitate, aici.

Producția care va fi difuzată în fiecare sâmbătă în prime time se
bazează pe un set de întrebări îndrăznețe referitoare la normalul au
anormalul din viața noastră. Fiecare întrebare își găsește în final
răspunsul pe baza rezultatelor sondajelor de opinie realizate de o
companie specializată.

Ce spun cei doi prezentatori despre emisiunea "Crezi că ești normal?":

“Întrebările pe care le punem concurenților au teme dintre cele mai variate, de la comportamentul la volan până la sex (e normal să mănânci în timp ce faci sex?)”, ne-a declarat Escu.

“Emisiunea vine în atenția publicului cu situații depre care de de cele mai multe ori ne e jenă să vorbim. Respectăm și acceptam modul fiecăruia de a gandi, nu
încercam să facem educație, ci sa intrigăm și să le oferim telespectatorilor porții generoase de amuzament ”, ne-a spus Tili Niculae.

 Despre “Crezi ca esti normal?”

Crezi ca ești normal?” este o emisiune concurs în care o echipă formată din doi concurenți trebuie să răspundă la un număr de opt întrebari în „Runda Principală
și la trei întrebări în „Runda Bonus”.

Întrebările sunt alese în funcție de sondajele de opinie realizate în toată țara de către un institut specializat de sondare.

Fiecare întrebare din „Runda Principală” valorează o anumită sumă pe care echipa o poate câștiga răspunzând corect la întrebare. Dacă răspunsul echipei coincide cu rezultatul sondajului de opinie efectuat de compania de specialitate, înseamnă că este corect.

În cazul în care echipa nu răspunde corect la o întrebare, nu iese din concurs, ci pierde doar suma aferentă întrebării respective și trece mai departe, la următoarea întrebare. După ce echipa a răspuns la toate întrebările din „Runda Principală”, trece la „Runda Bonus”, în care va trebui să răspundă la trei întrebări cu un nivel de dificultate mai mare, prin faptul ca vor avea două, trei și respectiv patru variante de răspuns care pot induce în eroare concurentul, fiind foarte apropiate ca veridicitate. Câștigul din „Runda Bonus” se cumulează cu cel din „Runda Principală”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Si eu stiu tot asa...pe Prima este o emisiune similara!
    De fapt, nu ma mir deloc. Kanal D nu au facut niciodata o emisiune originala!
  • Pe Prima Tv nu este o emisiune similara? Sincer nu am urmarit-o, dar din cate stiu ideea de la care pleaca este aceeasi...

Trimite un comentariu