Skip to main content

Mihai Bendeac pregătește Românii au artiști. O emisiune alb-negru

 

Mihai_BendeacMihai Bendeac vrea să lanseze, în luna aprilie, patru ediții dintr-un show pe care îl va numi Românii au artiști, potrivit unui anunț postat de vedetă pe pagina sa de Facebook și preluat de Jurnalul Național, în varianta print.

Publicitate

Bendeac spune că a lucrat la cele patru show-uri cu regretatul Dan Mihăescucare s-a stins din viață săptămâna trecută. Show-urile vor fi filmate alb-negru și vor fi lansate în luna aprilie, însă Bendeac nu a precizat la ce televiziune vor fi difuzate.

„Așa cum i-am promis lui nenea Dan, voi filma alb-negru, cu aparatura de atunci și oamenii care mai sunt în viață (inclusiv Doina Levintza, sper). Voi conduce, pe toată durata filmărilor, o Dacia 1300 și mă voi îmbrăca precum în 1970. Altfel, nu pot crea un show cu adevărat vintage. Așadar, în luna aprilie patru show-uri precum în anii frumoși”, a spus Bendeac în mesajul său.

Postarea nu mai apare, la momentul redactării acestui articol, pe pagina de Facebook a lui Bendeac.

Mesajul integral postat de Bendeac pe Facebook, publicat în varianta print a Jurnalului Național: 

L-am ajutat pe nenea Dan să conceapă, să adune, cu ultimele puteri, patru show-uri de divertisment exact așa cum se făceau în anii 60 - 70. Era fericit ca un copil. Nu-i venea să creadă că poate face în 2013 exact ce făcea cu Toma sau Bibanu. Am scris amândoi cu creionul, ne-am afundat în arhivă. Am conceput totul ca și cum ne-am fi întors în timp.

Mi-a spus, la un moment dat, „Mișule, e bine că românii au talent, dar să nu uităm că românii au artiști”. Așa am numit aceste patru emisiuni: Românii au artiști. Așa cum i-am promis lui nenea Dan, voi filma alb-negru, cu aparatura de atunci și oamenii care mai sunt în viață (inclusiv Doina Levintza, sper). Voi conduce, pe toată durata filmărilor, o Dacia 1300 și mă voi îmbrăca precum în 1970. Altfel, nu pot crea un show cu adevărat vintage. Așadar, în luna aprilie patru show-uri precum în anii frumoși.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • cred ca e la antena 1. Postase la un moment dat pe facebook ca cei de la antene sunt singurii care i-au acceptat proiectul de teatru tv si ca ii multumeste lui Sorin Alexandrescu cu toate ca inca nu il suporta si inca are probleme cu stilul lui de gandire

Trimite un comentariu