Skip to main content

PRESA DE AZI. Culisele luptei din Justiție, în Adevărul. Gazeta Sporturilor: Închisoare pentru lesbianism!

 

Ziarul Adevărul deschide ediția de astăzi cu o analiză privind tensiunile create de alegerile din Consiliul Superior al Magistraturii. Cotidianul generalist titrează pe prima pagină “Culisele luptei din Justiție”.

Publicitate

Surse din cadrul CSM au dezvăluit ziarului Adevărul miza scandalului de la Consiliul Superior al Magistraturii. De menționat că după alegerile din CSM s-a pornit o avalanșă de solicitări de la instanțe de diferite grade de revocare a unora dintre membrii CSM.

 

Academia Cațavencu dedică prima pagină de astăzi tot scandalului din justiție. Vedetele de pe copertă sunt Mona Pivniceru, Ministrul Justiției, și Cristian Danileț, membru al CSM. Toate sub titlul: „Pălitura Crânșenă”.

Evenimentul zilei deschide ediția de astăzi cu titlul “Revoluție comunistă în sănătate”.

Ministrul PNL Eugen Nicolaescu anunță o serie de măsuri etatiste și anticoncurențiale. Unitățile medicale private nu mai primesc contribuții de la asigurările de sănătate. Spitalele Județene trec din nou în subordinea Ministerului Sănătății.

Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină “Închisoare pentru lesbianism!”.

În 1996, când Alina Dobrin juca în Națională, o sportivă română era condamnată la trei ani de pușcărie grea pentru relații homosexuale.

 

Ziarul Capital titrează: „Frauda cu bilete la ordin sufocă economia”.

Țepele prin intermediul cecurilor și biletelor la ordin s-au triplat anul trecut. Pagube pentru care nu plătește nimeni deși legea o cere, iar de suferit au afacerile de bună-credință. Din cauza țeparilor devine aproape imposibil să faci afaceri corecte în România.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă - “Dan Voiculescu trebuie să aparțină trecutului”, a spus Gyorgy Frunda, consilier al prim-ministrului pe probleme juridice, internaționale și pentru minorități.
  • Click! - Remus Truică nu și-a plătit mobila de un miliard
  • Pro Sport - Ne antrenăm să învingem la Ajax!, declară antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, într-un interviu acordat publicației de sport. 
  • Libertatea - Irina Loghin: Ia banii, te rog, și fă-te bine! - Solista de muzică populară are grijă de sora ei paralizată în urmă cu șapte ani. 
  • Național - Orfana pilotului lui Băsescu, comandorul Adi Marinescu, batjocorită de MApN.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu