Skip to main content

PRESA DE AZI. Datoriile de două miliarde de euro la medicamente iau raţia spitalelor private, în EVZ

 

Evenimentul zilei deschide ediţia de astăzi cu un subiect privind reforma din sănătate. Cotidianul generalist titrează pe prima pagină - “Datoriile de două miliarde de euro la medicamente iau raţia spitalelor private”.

Publicitate

EVZ  prezintă detalii despre reforma din sănătate. Cu restanţe de aproape 1 miliard de euro la firmele de medicamente, regula banii urmează bolnavul nu se mai aplică. Oficial însă, autorităţile promit că banii tăiaţi de la spitalele private vor umple “găurile” din bugetele spitalelor de stat.

România liberă deschide ediţia de astăzi cu titlul: “Miza lui Crin Antonescu pentru PNL - Strategie. PNL tinde să ocupe spaţiul dreptei, pe fondul lipsei de reacţie a PDL".

Pro Sport pune pe prima pagină un interviu cu controversatul Ratko Buturovic, şeful de la Vojvodina Novi Sad, arestat pentru trucare de meciuri.

El a vorbit pentru ProSport despre legăturile sale cu fotbalul românesc. Ratko Buturovic este omul din cauza căruia Adrian Mutu şi mai mulţi jucători din naţionala Under 19 n-au mai venit la lot. Titlul de pe prima pagină din ProSport este: “Suspendurovic”.

Ziarul Adevărul titrează pe prima pagină: "Duşmanul de clasă e la tine în casă. Cum a dezbinat politica familiile românilor".

Articolul de astăzi din Adevărul face parte din seria "Ce facem cu România" şi este un text despre scindarea din viaţa noastră publică şi privată. "În vara care a trecut, tensiunea politică a urcat la cote paroxistice, s-a dat în direct la televizor, de unde a coborât între prieteni şi rude, sădind sămânţa conflictului. Un text despre cum coabităm".

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Naţional: Ultimul gând al lui Dinu Patriciu: cum să-şi dezmoştenească soţia!
  • Gazeta Sporturilor: Piţurcă selecţionează pentru Dinamo
  • Libertatea: Andreea Marin îşi caută de muncă în străinătate
  • Click!: Andreea Marin şi Bănică jr, vacanţă de divorţ de 15.000 de euro

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus