Skip to main content

PRESA DE AZI. De ce suntem ultimii din Europa, în Adevărul

 

Ziarul Adevărul titrează pe prima pagină “De ce suntem ultimii din Europa?”. Articolul de deschidere este un interviu cu istoricul Lucian Boia în care acesta încearcă “să ne explice de ce ajungem mereu să punem această întrebare”.

Publicitate

Despre Lucian Boia cotidianul Adevărul scrie că este “istoricul care dărâmă mituri și stabilește noi recorduri la vânzările de cărți despre România” și este cel mai în măsură să explice de ce suntem ultimii în toate clasamantele continentale.

Libertatea titrează pe prima pagină: “Dinu Patriciu, executat silit pentru 2.000.000 de euro”.

“Omul de afaceri se recuperează bine după transplantul de ficat, însă nu scapă de problemele financiare”, mai scrie Libertatea pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor deschide ediția de astăzi cu un titlu simplu: “Rezolv eu!”.

"Cruz a efectuat aseară primul antrenament alături de Steaua. Fundașul dreapta brazilian a părut într-o formă fizică bună, dar achiziționarea lui depinde de prestațiile sale în amicale și de rezultatele analizelor medicale pe care le va face", mai scrie GSP pe prima pagină.

Național titrează pe prima pagină: “Zbirul sportului românesc i-a turnat pe campionii României că vor să fugă din țară!”.

Articolul este despre “cum îi sifona la securitate Ioan Mircea Ciocotișan, șeful Biroului de Audit Intern al ANST, pe sportivii fruntași!”.

Alte titluri din presa de azi:

  • ProSport: “Câte grade, atâtea puncte!”

“Dinamo aleargă la Poiana Brașov, la 7 dimineața, când sunt maxim 0 grade Celsius, în timp ce Steaua se pregătește la Marbella, la temperaturi de 17 grade. Diferența de temperatură e exact cât cea de puncte în campionat dintre cele doua mari rivale, 17!”, mai scrie ProSport pe prima pagină.

 

  • Evenimentul zilei: “Relu Fenechiu, 7 milioane de euro de la un sirian!”
  • Click!: Cruduța: “Fac orice să nu mă lase Costea”

 

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu