Skip to main content

PRESA DE AZI. Scandalul handbalistei lesbiene, pe prima pagină a ziarelor

 

Click!, Gazeta Sporturilor şi Pro Sport au avut pe prima pagină de astăzi cazul handbalistei Alina Dobrin, care a divorţat de soţ pentru că ea ar fi avut o altă iubită. Pro Sport vine şi cu alte cazuri din handbal. Sub titlul Tu ştii ce face copilul tău la handbal?, publicaţia prezintă povestea mamei unei junioare de la Rapid care acuză că fata sa este marginalizată de mai multe coechipiere pentru că nu întreţine relaţii homosexuale cu ele. O antrenoare de la o altă echipă de handbal declară „O elevă de-a mea este îndrăgostită de o altă handbalistă”.

Publicitate

Ziarul Click! încearcă să afle cine este iubita Alinei Dobrin. Tabloidul se întreabă în deschiderea de astăzi: Pentru ea divorţează handbalista de soţ?

Şi Gazeta Sporturilor se concentrează pe povestea handbalistei Alina Dobrin, care a avut ieri înfăţişare la tribunal în procesul de custodie pentru fiul ei în vârstă de 7 ani.

Libertatea de astăzi are două ediţii. Una cu Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu pe prima pagină: Liviu este marea mea iubire titrează taboidul.

Cea de-a doua ediţie a fost făcută după anunţul divorţului dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr: Andreea şi Ştefan au pus punct căsniciei este titlul de pe prima pagină.

Ziarul Naţional spune o poveste interesantă despre cum şi-a pregătit Sergiu Nicolaescu „Ieşirea din scenă”. Potrivit ziarului, jurnalista Naţional, Adina Mutăr, autoarea scenariului pentru Supravieţuitorul a fost contactată de Sergiu Nicolaescu pentru a-i realiza un scenariu pentru un ultim film. Producţia s-ar fi numit Omul din oglindă.

Evenimentul zilei deschide ziarul cu un interviu cu Oana Hăineală, noul preşedinte al CSM: „Numirea mea a deranjat anumiţi politicieni”.

Weekend Adevărul deschide cu un material special despre Mihai Eminescu. Tatăl cronicii de Parlament titrează publicaţia. „Ca ziarist şi ideolog al Partidului Conservator, poetul naţional a revoluţionat presa din România secolului al XIX-lea”.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • T.M. T.M.
    Pagina de Media amendează orice televiziune sau publicație care acuză pe nedrept, livrează făcături etc., însă chiar pe acest site se găsesc titluri precum „[...] scandalul handbalistei LESBIENE [...]”. O astfel de remarcă poate fi făcută în fața TV-ului, printre cei câțiva dinți ce sparg coji de semințe. Știu că titlurile trebuie să fie scurte și de impact, numai că voi, cei care vă erijați în Poliția Presei, chiar n-aveți voie să comiteți asemenea greșeli. Formulați-vă de unii singuri concluziile!
  • HITLER HITLER
    I LOOOVE LESBIANS!!!
  • qwerty qwerty
    bravo, gazeta sporturilor! bravo, tolontane! ediţia scrisă este quality, aşa spuneai, barfele si cancanurile erau doar pe internet. si va intrebati de ce nu mai cumpara lumea ziarul vostru...
  • Jimmy Jimmy
    " publicația prezintă povestea unei junioare de la Rapid care acuză că fata sa este marginalizată pentru că nu întreține relații homosexuale cu ele."

    Dă-o-n... Doamne iartă-mă... de treabă! Chiar nu poate să existe pe site-ul ăsta măcar UN SINGUR ARTICOLAȘ care să nu conțină o tâmpenie de genul ăsta, o fractură de logică sau o greșeală de tastare? Eu m-am săturat de bătaia asta de joc la adresa cititorilor voștri! Ce e atât de greu să recitiți un articol înainte să îl postați?! Parcă meseria voastră ar fi să faceți operații pe creier, atât de greu vă e. Scrieți și voi 5 „știruțe” pe zi, dintre care 3 oricum sunt preluate din tot felul de comunicate sau adaptări gen „revista presei” ca articolul de față. Le cam citesc pe toate, dar în ultimul an nu cred că am găsit UN SINGUR ARTICOL scris ireproșabil, corect 100%! Și asta pe site-ul nr. 1 de știri din media, una dintre cele mai citate surse din toată presa românească. Când sunt atâția oameni școliți (medici, profesori, ingineri, tinmeri absolvenți) care trag din greu de la o lună la alta pentru nici 400 de euro, voi vă bateți joc de meseria voastră și de cititori, nefiind în stare să redactați 3 rânduri!

Trimite un comentariu

sus