Skip to main content

România TV pregătește un show pe intervalul lui Mircea Badea și Radu Banciu

 

Foto: Presa.ph

Publicitate

Postul România TV pregătește o emisiune de satiră care va fi difuzată în intervalul orar 23.00-24.00, pe care sunt în prezent producțiile În gura presei cu Mircea Badea (Antena 3) și Lumea lui Banciu (B1 TV). “Va fi altceva”, au spus oficialii televiziunii pentru Paginademedia.ro.

Cine va prezenta emisiunea (care acum se află în faza de teste și de pregătire a pilotului), în continuare.

Emisiunea urmează să fie prezentată de Dragoș Pătraru. Roxana Niculescu, director de programe RTV, despre viitorul program, pentru Paginademedia.ro:

“Va fi un jurnal de știri comentate într-o altă interpretare.”

Despre concurența cu Mircea Badea și Radu Banciu:

Nu intrăm pe un teren bătătorit de alții. Vrem să facem altceva”, spune directorul de programe de la RTV. “Suntem încă în faza de probe”, a continuat Roxana Niculescu.

Contactat de Paginademedia.ro, Dragoș Pătraru a spus că formatul este unul “de satiră”:

“În acest moment, presa, din păcate, și-a pierdut statutul de watch-dog și este nevoie de cineva sau ceva care să îndeplinească funcția de “câine de pază”. Cred că satira este cel mai bun instrument.”

Cum se va diferenția? Dragoș Pătraru:

“Singura idee pe care o pot spune este că nimic din emisiune nu va semăna cu ce este acum pe TV. Nu va fi un al treilea om care vine în studio și vorbește despre ce crede el sau despre ce i s-a întâmplat în ziua respectivă. Nu vreau să fac așa ceva.

Este un spectacol de satiră politică și media, dar va avea și monden. Acum sunt propuneri pentru mai multe rubrici decât pot intra în emisiune, dar vom vedea ce rămâne, dacă proiectul va fi aprobat.”

Pe intervalul 23.00-24.00 sunt difuzate, în prezent, două emisiuni de revista presei: Antena 3 are În gura presei cu Mircea Badea, iar pe B1 este Lumea lui Banciu (cu Radu Banciu).

Și Prima TV a anunțat un format pe acest interval orar, din 4 februarie. Este vorba de Gazeta de perete, o emisiune de revista presei, de satiră politică, prezentată de actorul Augustin Julea, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Cine este Dragoș Pătraru (via Presa.ph):

Dragoș Pătraru conduce săptămânalul altPhel și coordonează editorial postul de televiziune Prahova TV.

Informația despre emisiunea lui Dragoș Pătraru a fost publicată, inițial, de site-ul Presa.ph.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Radu Banciu este un ziarist foarte destept, citit si bine documentat spredeosebire de javrotele badea cel care maninca kkt in fiecare seara in haznaua varanului.Cristi daca esti destept urmareste emisiunea lui Banciu si o sa vezi ce cultura are acest omdar eu ma indoiesc ,ca tu ai ceva neuroni la bibilica e clar, creerul tau si asa putin a fost imbicsit cu mizeria din closetul3 a varanului felix.
  • Patraru, poate, o sa faca "jurnalism", dar satira politica in nici un caz. Pentru asa ceva trebuie sa fii nascut. Stiu citiva tipi care ar putea face asa ceva si cu "succesuri", dar sigur nu intra in vederile voastre...sunt pe la niste posturi mai de nisa. Acum dupa ce Badea a luat caimacul e cam tardiva situatia.
  • Surprize,surprize...fara Andreea Marin! O sa faca rahatul praf!!!
    Imi placea de el la inceput,credeam ca e impartial,dar nu...se roteste dupa cum bate vantul,dupa interese...sa spuna Fido!
  • Pai ... Dragoș Pătraru nu este ziaristul de casa al lui Ghita adus chiar din Ploiesti de la ziarul local pastorit de familia Ghita?? L-am vazut din zbor de cateva ori ... are o atitudine de suficienta si de atotstiutor de te-apuca greatza!
  • Pai ametitul din poza vrea sa fie pe post de moderator?
    L-am vazut pe bezmetic la Realitatea tv inainte de scindare. La Rtv sau otv nu ma uit, imi cer scuze dar confund otv cu rtv si le-am scris pe ambele.
  • Nici dracu' nu-i mai dezvață pe captivi de complicitățile duplicitare ale lui Mircea Badea Pupincurix și de toată armata lui băsistă de răspândaci de zvonuri care să facă ”știri”. Tre' să așteptăm să moară ca să se mai schimbe ceva în tembeliziunile din România. Salutăm resemnați cu mâna la chipiul lui porcocaliu: Să trăim bine, în continuare! :(

Trimite un comentariu