Skip to main content

EMISIUNE NOUĂ. Augustin Julea, un fel de Mircea Badea la Prima TV

 

augustin julea

Publicitate

Prima TV lansează, din 4 februarie, Gazeta de perete, o emisiune de revista presei prezentată de actorul Augustin Julea. Pe lângă „satira politică”, formatul va avea rubrici şi reportaje (de luni până joi, de la ora 23.00).

„Augustin Julea n-are mogul, n-are partid, n-are rude de angajat la stat, de aceea îi dă pe toţi la “Gazeta de perete””, se arată în comunicatul postului Prima TV.

Augustin Julea: „Cei mai copţi dintre noi ştiu foarte bine ce era ’’Gazeta de perete’’ în vremurile de tristă amintire. Un dulăpior fixat la intrarea în intreprinderea socialistă, obligatoriu închis cu lacăt, prin ale cărei uşi de sticlă vedea tot angajatu’ cine este afişat la ’’Aşa, DA’’ şi cine la ’’Aşa, NU’’. Cu alte cuvinte, acolo erau înfierate moravurile epocii dar şi lăudate elementele de mândrie ale societăţii”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cand Marius Tuca era mare in televiziune, Mircea Badea facea matinale cu Teo la Tele7. Intte timp Tuca s-a lasat de tv, iar Badea s-a transformat din baiatul simpatic, care manca sandwich-uri cu cartofi puse de "mamaie", intr-un slugoi bogat al Motanului....
  • maestrul julea! si totusi, parca te ai fi asteptat la altceva (mai original) de la cineva asa de statut si plin de paienjeni! desigur, ca o minima tresarire de orgoliu si ca sa nu zica lumea ca fura 100% de la Badea, a mai bagat omul cica "rubrici si reportaje"!!! ...am mai vazut zilele trecute un astfel de exponat, jalnic si demn de sila, pe numelle lui de patron de carciuma si "poet"- Marius TUCA!
  • pE INTERVAL CU BANCIU DE LA B1 SI BADEA SI SA INTELEG CA NU VA MAI FI FOCUS MONDEN!!??
  • nu are nici o sansa ...badea ramane "originalul"...probabil, se va bate pe stiri si audinte cu banciu, de "labe1" :-j
  • ar fi misto daca ar avea umor... pe julea il stiu de la pro, cand era la chestiunea zilei... el si umorul nu sunt nici macar necoplanari...
  • Alea pe care le-a avut prima in ultimii ani. Daca nu te-ai uitat, macar din cand in cand, nu ai de unde sa stii.
  • Suna bine....sunt tare curios cum va fi...cu siguranta ma voi uita!

Trimite un comentariu

sus