Skip to main content

Soția lui Nelu Iordache, "dezgustată" de posturile care au interpretat clipul lui Ștefan Bănică

 

Publicitate

“Îmi exprim dezgustul față de maniera în care anumiți jurnaliști profită de momentele dificile din viețile noastre pentru a crea cu bună știință o falsă impresie publică”, spune soția Anca Iordache, soția lui Nelu Iordache.

Poziția ei vine după ce posturile Realitatea și România TV au difuzat imagini cu un videoclip al lui Ștefan Bănică Jr - Ăsta-s eu, de acum 12 ani, în care joacă și ea. Pe site-ul Realitatea.net, titlul articolului era "Ștefan Bănică, sărut pasional cu soția regelui asflatului"

Prin imaginile difuzate, susține Anca Iordache, “s-ar interpreta o presupusă legătură între mine, Anca Iordache, soția dlui. Nelu Iordache, și dl. Ștefan Bănică Jr”.

Anca Iordache:

“Modul în care au fost prezentate induce impresia că aceste imagini sunt actuale și în legătură directă cu situațiile ivite, în prezent, atât în familia mea cât și în cea a dlui. Ștefan Bănică Jr.”

Ce spune Anca Iordache, integral:

"Referitor la articolele apărute în presa tabloidă (wowbiz.ro și Realitatea.net) și pe posturile TV Realitatea și România TV, în data de 16.01.2013, ce au avut ca subiect difuzarea unor imagini prin care s-ar interpreta o presupusă legătură între mine, Anca Iordache, soția dlui. Nelu Iordache, și dl. Ștefan Bănică Jr, vă comunic:

Imaginile prezentate au fost preluate dintr-un videoclip pe care l-am filmat împreună cu echipa dlui. Ștefan Bănică Jr. în anii 2000-2001 și sunt reale.

Modul în care au fost prezentate induce impresia că aceste imagini sunt actuale și în legătură directă cu situațiile ivite, în prezent, atât în familia mea cât și în cea a dlui. Ștefan Bănică Jr.

Familia mea trece printr-o perioadă dificilă din cauza măsurii de arrest preventiv luată împotriva soțului meu, Nelu Iordache, iar asocierea acestor imagini cu numele soțului meu nu face altceva decât să afecteze și viața privată a familiei noastre. Eu și Nelu suntem căsătoriți de 7 ani și avem împreună trei copii, pe care încercăm să-I protejăm în această perioadă dificilă a vieții noastre.

Fiind mamă și soție, la rândul meu, empatizez cu situația prin care trece familia Marin Bănică și fiica lor. Cu atât mai mult, îmi exprim dezgustul față de maniera în care anumiți jurnaliști profită de momentele dificile din viețile noastre pentru a crea cu bună știință o falsă impresie publică."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Iti meriti pe deplin numele... Voi atat stiti - sa va smiorcaiti ca vreti bani mai multi, indiferent de cat valoreaza concret munca voastra. Ce sa zic, s-au trezit toti calicii sa aiba pretentii... Vedeti-va de treaba (daca aveti vreuna) mai bezmeticilor.
 • VOI,TOTI CARE NU IL CUNOASTETI PE NELU IORDACHE AR TREBUI SA AVETI MAINILE IN GHIPS SI GURA CUSUTA ,NU VA IMAGINATI CE FEL DE OM ESTE,DORMITI PA VOI SCURSURIILOR PAI VOI NICI IN VIS NU PUTETI DA LA SUTE DE PERSOANE DE MANCARE NU ATI PRIMIT 2,3,SALARII SI DATI CU CAPUL IN VIZETA ?GANDITI INAINTE SA APASATI TASTATURA MICROBILOR,BAIATUL ASTA A MUNCIT MULT SA AJUNGA ASA UNDE ESTE,LA MUNCA GASTELORRRRRRRRRRRR.ARE CARACTER SI MARE SUFLET NU LASA PE NIMENI LA GREU ATI INTELES MICROBILOR?AICI IN ROMANIA TRAIM BURGHEZIA COMUNISTA ,DEGEABA TOT VORBITI VOI DE JUDECATORI,SANT TOT OAMENI....
 • Ha ha ha puscaria e un loc caldut pt golanul asta de iordache la munca silnica la trestie in delta cu el ,,, nu-i asa ?????
 • Unde trebuie sa traiasca iordache ????ha ha ha . ce sa caute in libertate ? Pe viata cu asa banditi nu avem nevoie de asemenea gunoaie ale societatii .
 • In ce tara se mai intampla asa ceva inafara de Romania . Foarte logic ce se spune dar toate lucrurile astea murdare pe care acest domn le facea se stiau foarte bine ! Mersi .....
 • Bravo speram acum sa aiba judecatorii minte si intelepciune sa inteleaga ca un exemplar ca asta nu are ce cauta vreo trei zeci de ani afara .
 • Muncitorii lui de la firma asta de trei lei in ultimele luni cum erau cu salariile neplatite de luni de zile cautau in containere dupa mancare la Arad . Si el se distra cu milioanele facute de ei . CE MERITA ACEST PERSONAJ ? Ce merita omul asta . Bietii oameni fara bani de sarbatori si el se scalda in milioane de euro ca doar era iordache !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Incredibilul tupeu de a mai face comentarii in presa...pe ce lume trăiești femeie ?
  Ești plină de ifose...trebuia sa taci sa stai in banca ta acolo unde erai...fără comentarii si lecții de moralitate.
  Nu ajunge cât rău ne-ați făcut...cât ați furat de la oamenii care au trudit din greu ,care nu fac afaceri cu statul si pe care voi i-ați băgat in faliment !
  Așa sa va ajute Dumnezeu...!
 • In locul lor la nenorocirle care le-au facut as sta ascunsa in casa sa nu ma intalnesc cu nimeni nu sa mai apar cu comentarii si replici !

Trimite un comentariu