Skip to main content

Soţia lui Nelu Iordache, "dezgustată" de posturile care au interpretat clipul lui Ştefan Bănică

 

Publicitate

“Îmi exprim dezgustul faţă de maniera în care anumiţi jurnalişti profită de momentele dificile din vieţile noastre pentru a crea cu bună ştiinţă o falsă impresie publică”, spune soţia Anca Iordache, soţia lui Nelu Iordache.

Poziţia ei vine după ce posturile Realitatea şi România TV au difuzat imagini cu un videoclip al lui Ştefan Bănică Jr - Ăsta-s eu, de acum 12 ani, în care joacă şi ea. Pe site-ul Realitatea.net, titlul articolului era "Ştefan Bănică, sărut pasional cu soţia regelui asflatului"

Prin imaginile difuzate, susţine Anca Iordache, “s-ar interpreta o presupusă legătură între mine, Anca Iordache, soţia dlui. Nelu Iordache, şi dl. Ştefan Bănică Jr”.

Anca Iordache:

“Modul în care au fost prezentate induce impresia că aceste imagini sunt actuale şi în legătură directă cu situaţiile ivite, în prezent, atât în familia mea cât şi în cea a dlui. Ştefan Bănică Jr.”

Ce spune Anca Iordache, integral:

"Referitor la articolele apărute în presa tabloidă (wowbiz.ro şi Realitatea.net) şi pe posturile TV Realitatea şi România TV, în data de 16.01.2013, ce au avut ca subiect difuzarea unor imagini prin care s-ar interpreta o presupusă legătură între mine, Anca Iordache, soţia dlui. Nelu Iordache, şi dl. Ştefan Bănică Jr, vă comunic:

Imaginile prezentate au fost preluate dintr-un videoclip pe care l-am filmat împreună cu echipa dlui. Ştefan Bănică Jr. în anii 2000-2001 şi sunt reale.

Modul în care au fost prezentate induce impresia că aceste imagini sunt actuale şi în legătură directă cu situaţiile ivite, în prezent, atât în familia mea cât şi în cea a dlui. Ştefan Bănică Jr.

Familia mea trece printr-o perioadă dificilă din cauza măsurii de arrest preventiv luată împotriva soţului meu, Nelu Iordache, iar asocierea acestor imagini cu numele soţului meu nu face altceva decât să afecteze şi viaţa privată a familiei noastre. Eu şi Nelu suntem căsătoriţi de 7 ani şi avem împreună trei copii, pe care încercăm să-I protejăm în această perioadă dificilă a vieţii noastre.

Fiind mamă şi soţie, la rândul meu, empatizez cu situaţia prin care trece familia Marin Bănică şi fiica lor. Cu atât mai mult, îmi exprim dezgustul faţă de maniera în care anumiţi jurnalişti profită de momentele dificile din vieţile noastre pentru a crea cu bună ştiinţă o falsă impresie publică."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mara Mara
    Sa stea acolo nenorocitul ! Ce sa caute zdreanta afara ! La cat rau a facut nu merita decat inchisoare pe viata !
  • Nelutu Nelutu
    Ce sa faca afara ? Sa inceapa iar sa insele si sa tepuiasca ? Nu are rost domnilor din cadrul tuturor institutiilor de justitie ! Va rugam din inima scapati tara de asa ceva ! Va rugam sa il tineti ascuns pana nu o sa mai cunoasca pe nimeni cand va iesi afara !
  • Nisa noi Nisa noi
    Tu iordache cui crezi tu ca ii este mila de tine ? Nimanui ! Ai nenorocit familii oameni firme si mai vrei in libertate ? Ai nenoricit Romania banditule ! Te rog sa nu mai vii afara ramai acolo unde esti ca stai bine !
  • Dan marin Dan marin
    Milionarul din capital acest tepar de meserie ! Ce cauta asta in libertate dupa ceea ce a facut Romaniei ? A facut rau natiunii pe langa ca mai e si ce mai e ! Bravo DNA ! 100 de ani pt asemenea lichele !
  • Mihnea Mihnea
    Va da-ti seama din comunicatul DNA cu ce sume conducea Iordache ! In tara asta se moare de foame de fapt in lume nu numai in Romania iar Iordache fura si se joaca cu banii nostrii ! Domnilor sa fim clar intelesi banii nu sant ai lui ! Sant bani furati de la noi de la toti romanii de la cei ce lucrau pentru el de la toate firmele inselate de acest evazionist ! Voi ziceti ca sant banii lui ? De unde ? Din tepele trase ? Acest impostor ar merita si va trebui sa ramana absolut chel fara nimic ce case ce avioane ? Si nici macar la azil tot restul vietii la puscarie cu el !
  • Marian Marian
    Ar trebui intrebat distinsul bandit iordache pentru care ma rog sa-si petreaca tot restul vietii in saracia si mizeria in care a bagat si lasat multi oameni nevinovati de ce si pentru cine a facut ceea ce a facut ? Merita aceasta povara care va trebui sa o duca toata viata lui in spate pentru o punga de bani ! Toata viata lui nu va avea liniste cata lume a inselat acest cetatean care ar trebui inchis pe viata ! Pacat de familia lui ca va suferi pentru acest taran de Copaceni ! Ca pe el s-ar putea sa il mai vedem doar peste 20 de ani !
  • Marcel Marcel
    Deci ceea ce a facut acest afacerist de Giurgiu o sa intre in analele economice si financiare ale Romaniei ! Speram si ne rugam ca si el sa apuce sa sufere macar pe jumatate din cat au suferit si sufera cei tepuiti de el ! Sa-i dea Dumnezeu fericirea familiilor tepuite si inselate de el ! Si sarbatorile ce le-au avut cei nenorociti si batjocoriti de milionarul ce plimba milioanele cu sacosa cu elicopterele bineinteles ! Milionarul da doi lei plin de paduchi si fara bani practic se plimba pe banii oamenilor furati si neplatiti de monstrul !
  • Dumescu Dumescu
    Nu ati platit salariile cu lunile nu ati platit subcontractorii care v-au facut lucrul peste tot numai datorii si el umbla cu sacosa cu milioanele de euro pe la caserie ! Domnilor si doamnelor va dati seama in ce tara traim ? Imputitul asta la care nu pot sa-i pronunt numele fura de la angajati si subcontractori ca sa se plimbe el cu milioanele de euro in geanta ! Ce merita acest individ acest ordinar notoriu si ieftin ! Dimnilor procurori si judecatori pe viata cu el ! Pe viata va rugam in numele tuturor celor nenorociti de acest monstru ! Va va multumi lumea domnilor procurori su judecatori ca ne-ati scapat de asemenea banditi !
  • Dumescu Dumescu
    Draga doamna esti dezgustata ? De lucrurile pe care le-a facut ordinarul tau sot nu esti dezgustata ? Un excroc de talie mondiala ce merita 400-500 de ani de puscarie la cate nenorociri si hotii a facut ! Speram sa-si ia pedeapsa meritata adica pe viata cel putin ! Ce merita un animal de acest gen care a nenorocit mii de oameni doar sai fie lui bine ?
  • Dan prostu Dan prostu
    Ai dreptate prietene ! Dar stai linistit ca v-a veni si rasplata de la Dumnezeu ! O sa le plateasca ei pe toate astea ! O sa ajunga blestemele miilor de oameni si familii pe care i-au nenorocit sa se prinda de ei ! Voi va dati seama cata lume a nenorocit un tepar ca asta ? Nu i-ar ajunge o mie de ani de puscarie !
  • Ion ion Ion ion
    Esti dezgustata doamna Iordache ? Dar acele sute si mii de persoane care au luat teape si tunuri de la iubitul tau sot cum ar trebui sa fie ?
  • Andreea Andreea
    Daca inteleg eu bine, sunteti nevasta acelui smecher care a deturnat fonduri si care uita sa plateasca salariile angajatilor cu lunile.Pai lucrurile sunt clare,nu va puteti asemana istoria voastra de familie cu cea a familiei Banica.Cum va puteti exprima cu atata nesimtire nu stiu!!! Astea sunt manariile facute de voi, inclusiv la Adunatii Copaceni, nu numai la firmele pe care acest delapidator le are.Sunt blestemele oamenilor care se trezeau dimineata, veneau la serviciu si dupa o luna de munca asidua si corecta,NU PRIMEAU SALARIILE.Cam despre asta este vorba cocoana.Mai vindeti din masinile alea de lux care le aveti cu zecile si dati banii inapoi la oameni si la ....stat!Si nu mai va comparati cu adevaratele valori.
  • rossi rossi
    m-a bușit plânsul de mila voastră...

Trimite un comentariu

sus