Skip to main content

Suspendarea deciziei de închidere a OTV, amânată

 

Sursa foto: Libertatea.ro
Sursa foto: Libertatea.ro

Publicitate

Curtea de apel Bucuresti a amânat pentru mâine, 31 ianuarie, pronunţarea în cazul suspendării deciziei CNA de a retrage licenţa OTV.

Dan Diaconescu a venit astăzi la Curtea de Apel însoţit de câţiva simpatizanţi ai săi, dar şi de câţiva apropiaţi, printre care Sorin Ovidiu Bălan.

Avocata care a reprezentat Ocram Televiziune în faţa instanţei de judecată a precizat că din decizia emisă de CNA lipseşte motivarea „în fapte”. Totodată, ea a mai precizat că pe ordinea de zi din data de 22 ianuarie, când a fost retrasă licenţa OTV, pe ordinea de zi a şedinţei publice a CNA figura analiza situaţiei amenzilor din perioada ianuarie - iunie 2012, iar CNA a analizat, în cazul OTV, o perioadă de patru ani. Aceasta a încheiat prin a spune că decizia de ridicare a licenţei OTV va duce la intrarea în faliment a Ocram Televiziune. Astfel, creditorii Ocram, firmă aflată în insolvenţă, care a acumulat datori de peste 2,3 milioane de euro, nu-şi vor mai putea recupera creanţele.

„Nu ne rămâne decât să aşteptăm pronunţarea care a fost amânată până mâine. Până la ora 12.00 CNA are posibilitatea să depună o notă de concluzii scrise, pe care noi le-am depus deja pentru că interesul nostru era să ne judecăm cât se poate de repede”

Din partea CNA au venit avocatul care a susţinut cauza în faţa judecătorului, dar şi Laura Georgescu, preşedintele CNA şi cea care a propus retragerea licenţei OTV, care a privit „de pe margine” procesul.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras în urmă cu o săptămână licenţa OTV, deţinută de Ocram Televiziune, din cauza mai multor amenzi neplătite încă din 2009, după cum paginademedia.ro a scris aici. Propunerea a fost făcută de Laura Georgescu, preşedinte CNA, şi votată în unanimitate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pt ce a fost revolutia ? Ca sa fie sugaci peste tot pusi politic si care cheltuie banii celor ce muncesc. Blestemati fie toti trantorii politici !
  • Bine ca am scapat de regimul de trista amintire si avem cenzura politica facuta de niste pupincuristi pusi politic care se prostitueaza si stau in genunchi la slitzul politicienilor doar , doar sa suga si ei ceva
  • la cit de "inteligenti" sunt juristii de la CNA, a se vedea procesele pierdute pina acum in fata celor de la OTV, nu m-ar mira ca OTV sa (re)apara miine pe sticla.

Trimite un comentariu

sus