Skip to main content

Suspendarea deciziei de închidere a OTV, amânată

 

Sursa foto: Libertatea.ro
Sursa foto: Libertatea.ro

Publicitate

Curtea de apel Bucuresti a amânat pentru mâine, 31 ianuarie, pronunţarea în cazul suspendării deciziei CNA de a retrage licenţa OTV.

Dan Diaconescu a venit astăzi la Curtea de Apel însoţit de câţiva simpatizanţi ai săi, dar şi de câţiva apropiaţi, printre care Sorin Ovidiu Bălan.

Avocata care a reprezentat Ocram Televiziune în faţa instanţei de judecată a precizat că din decizia emisă de CNA lipseşte motivarea „în fapte”. Totodată, ea a mai precizat că pe ordinea de zi din data de 22 ianuarie, când a fost retrasă licenţa OTV, pe ordinea de zi a şedinţei publice a CNA figura analiza situaţiei amenzilor din perioada ianuarie - iunie 2012, iar CNA a analizat, în cazul OTV, o perioadă de patru ani. Aceasta a încheiat prin a spune că decizia de ridicare a licenţei OTV va duce la intrarea în faliment a Ocram Televiziune. Astfel, creditorii Ocram, firmă aflată în insolvenţă, care a acumulat datori de peste 2,3 milioane de euro, nu-şi vor mai putea recupera creanţele.

„Nu ne rămâne decât să aşteptăm pronunţarea care a fost amânată până mâine. Până la ora 12.00 CNA are posibilitatea să depună o notă de concluzii scrise, pe care noi le-am depus deja pentru că interesul nostru era să ne judecăm cât se poate de repede”

Din partea CNA au venit avocatul care a susţinut cauza în faţa judecătorului, dar şi Laura Georgescu, preşedintele CNA şi cea care a propus retragerea licenţei OTV, care a privit „de pe margine” procesul.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras în urmă cu o săptămână licenţa OTV, deţinută de Ocram Televiziune, din cauza mai multor amenzi neplătite încă din 2009, după cum paginademedia.ro a scris aici. Propunerea a fost făcută de Laura Georgescu, preşedinte CNA, şi votată în unanimitate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan dan Dan dan
    Pt ce a fost revolutia ? Ca sa fie sugaci peste tot pusi politic si care cheltuie banii celor ce muncesc. Blestemati fie toti trantorii politici !
  • Dan dan Dan dan
    Bine ca am scapat de regimul de trista amintire si avem cenzura politica facuta de niste pupincuristi pusi politic care se prostitueaza si stau in genunchi la slitzul politicienilor doar , doar sa suga si ei ceva
  • radu radu
    subscriu
  • bahmuteanca bahmuteanca
    la cit de "inteligenti" sunt juristii de la CNA, a se vedea procesele pierdute pina acum in fata celor de la OTV, nu m-ar mira ca OTV sa (re)apara miine pe sticla.

Trimite un comentariu

sus