Skip to main content

TLC difuzează primul interviu cu Lance Armstrong după scandalul de dopaj

 

Publicitate

TLC va difuza vineri, 18 ianuarie, de la ora 21.00, primul interviu acordat de Lance Armstrong după scandalul de dopaj în care a fost implicat. Interviul este realizat de cunoscuta realizatoare TV Oprah Winfrey.

Interviul cu Lance Armstrong durează 90 de minute şi face parte din seria "În dialog cu Oprah".

Despre interviul cu Lance Armstrong

Armstrong va comenta acuzaţiile conform cărora ani întregi ar fi minţit în legătură cu utilizarea unor substanţe care i-au îmbunătăţit performanţele, pe tot parcursul carierei sale de ciclist.

Winfrey stă de vorbă cu Armstrong în casa lui din Austin, în Texas.

Este unicul interviu pe care cel care a câştigat de şapte ori Turul Franţei a acceptat să îl acorde după ce i-au fost retrase toate titlurile obţinute şi a pierdut contracte publicitare în valoare de milioane de dolari, în urma unui raport amănunţit prin care Agenţia Anti-Doping a SUA îl acuza pe celebrul ciclist că s-ar fi dopat pe tot parcursul carierei sale.

Armstrong a fost suspendat pe viaţă din competiţiile sportive profesioniste, iar spre sfârşitul anului trecut şi-a dat demisia din postul de director al fundaţiei înfiinţate de el, Livestrong, care a strâns sute de milioane de dolari pentru lupta împotriva cancerului.

Unde va mai fi difuzat interviul cu Armstrong?

Acest interviu va fi difuzat simultan joi, 17 ianuarie, de la ora 9:00 PM (ora Coastei de Est a SUA) în Statele Unite, pe canalul OWN: Oprah Winfrey Network. În acelaşi timp, interviul va fi transmis LIVE în întreaga lume, pe stream-ul de pe Oprah.com în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, de la ora 4.00 AM, ora României, simultan cu premiera TV.

Despre “Oprah’s Next Chapter”

Oprah’s Next Chapter” este un program cunoscut în Statele Unite în care Oprah Winfrey iese din studio pentru a purta interviuri cu celebrităţi şi lideri de opinie.

Programul este difuzat de canalul de televiziune OWN - Oprah Winfrey Network, un joint venture între Discovery Communications şi Harpo Productions.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus