Skip to main content

Un nou nume în echipa Paginademedia.ro: Florin Ghioca

 

Publicitate

Paginademedia.ro își completează echipa redacțională cu jurnalistul Florin Ghioca. Ziaristul a lucrat, în trecut la publicații precum Evenimentul zilei, Cotidianul, Jurnalul Național și Cancan.

Florin Ghioca este cunoscut și ca fotograf, cu imagini publicate în mai multe titluri din țară și străinătate.

Totodată, este inițiatorul și directorul Cupei Presei la Cântat, care la a IX-a ediție (2012) a avut ca principal partener de promovare paginademedia.ro.

Echipa completă Paginademedia.ro:

Petrișor Obae - Editor

Iulia Bunea - Reporter

Carmen Andronache - Reporter

Florin Ghioca - Reporter

Cristina Blănaru - Redactor secțiunea PaginademediaENGLISH

Melania Ulici - Director executiv

Carte de vizită Florin Ghioca:

  • Florin Ghioca a colaborat cu mai multe publicații din România și din străinatate. A fost redactor la Adevărul de Cluj, Transilvania Jurnal și Național, a fost șef departament Monden la ziarul Cotidianul și redactor-editorialist la Evenimentul zilei.
  • Articolele și fotografiile lui se găsesc și în Jurnalul Național, Cancan de Weekend, Photo Magazine sau Foto Video.
  • A publicat fotografii în majoritatea ziarelor și revistelor din țară, dar și în câteva publicații din străinatate (SUA, Grecia, Finlanda, Franța, Anglia, Afganistan).
  • A fost corespondent de presă în Statele Unite, acreditat la sediul ONU de la New York, corespondent pentru agențiile foto Gamma și Hachette Photos Presse din Franța.
  • Între 2007-2012 a întreprins șase călătorii în Afganistan, corespondențele sale găsindu-se în paginile ziarelor Cotidianul, Evenimentul Zilei sau Cancan de Weekend, dar și pe Realitatea TV sau Kanal D.
  • Are, până în prezent, cinci expoziții de fotografie, cu vernisaje în cele mai importante orașe din țară.
  • Este inițiatorul și directorul Cupei Presei la Cântat, care la a IX-a editie (2012) a avut ca principal partener de promovare paginademedia.ro.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu