Skip to main content

VIDEO ATAC. Antena 1 a găsit explicația ieșirii Pro TV de pe Dolce: audiența Pro a fost erodată de Intact

 

Publicitate

ȘTIRE-ATAC. Antena 1 știe cu siguranță de ce a ieșit Pro TV de pe Dolce. Într-o știre difuzată sâmbătă, Antena 1 spune că decizia Romtelecom este justificată pentru că, oricum, audiența Proa fost erodată de canalele Intact.

Originală în știrea cu care își atacă concurentul este și explicația pe care o dă Antena 1 pentru înlocuirea Pro TV cu HBO: “Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită, cu cât Pro TV s-a făcut cunoscută ca o stație axată pe filme.”

Prețul propus de Pro TV ar fi dus la un compromis, "compromis pe care Romtelecom nu este de acord să-l accepte", spune știrea Antena 1, post care a trecut la rândul său printr-o situație similară când, din cauza prețului cerut, a ieșit din grila Digi, a operatorului RCS.

Din știre:

“Solicitarea de majorare a Pro TV SA nu este justificată de performanțele stațiilor TV sau de calitatea programelor difuzate. De altfel, decizia Romtelecom a avut în vedere scăderea cotei de piață a posturilor CME din ultimii ani.”

“Poziția grupului american pe piața românească a fost erodată de stațiile grupului Intact și de canalele de nișă.”

“Creșterea acestor costuri de către Pro TV SA care nu sunt în concordanță cu realitățile pieței ar fi implicat în mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clienţilor Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord să-l accepte.”

“Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită, cu cât Pro TV s-a făcut cunoscută ca o stați axată pe filme.”

Antena 3 completează cu păreri de pe forumuri

Subiectul Pro TV – Dolce a fost prezent și pe Antena 3, într-o știre aproape identică, tratată mult mai pe larg, cu citate de pe forumuri, în care abonații Romtelecom se dezlănțuie împotriva Pro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Nici nu s-a simtit lipsa protv, daca scoteau kanal d cu filmele bune turcesti day, dar asa ,oricum lumea care nu plateste pachetul HBO,via regret a cind I'll for scoate
 • Ma numar printre cei care au fost si vor ramane pr digi dth, chiar daca dejectiile securiste ale lui felix nu se mai vad.
  Decat sa urle(pardon, sa raga) negru, sau sa pupe gadea cururi psd.iste mai bn ma las pagubas.
  Cat despre mister spagat, a inceput sa moara, incet dar sigur!
 • Buna ideea asta, dar la toti retardatii astia le trebuie un lider , adica ceva organizare , sa nu ia unu' mai multe maciuci decat altu, sa dea pe rand...iar tu pari persoana potrivita.Hai ca-ti iese si tie de-o bere mica ce draq!
 • Pro e peste din Intact din toate punctele de vedere:AUDIENTA,STIRI,EMISIUNI!(MAI BINE O VAD PE PITICA ESCA decat trolu si usl-istul GADEA)
 • Stai liniștit ca și pro(S)t tv tot pe acolo sa va zbate, adică locurile 3-4 și se va bate cu antena1 și antena3
 • Petrisor, hai sa facem o carciuma unde toti chibitii care n-au ce face si trancanesc tampenii si transmit posteritatii parerilor lor care nu valoreaza absolt nimic, sa faca exact acelasi lucru!
  Adica, sa vina, sa debiteze idiotenii despre Antene, Proteveuri, Erdeesuri sau Dolce, dar sa cumpere si cate o bere de la noi.
  Daca tot sunt atat de timpiti si isi consuma timpul jucand ping-pong intre ei cu idei inepte, macar sa castigam un ban de pe urma lor.
  Teoretic, tu asta faci si acum, dar ar fi mult mai eficient cu beraria.
  Atragi retardatii cu aceste "discutii" dar nu ii valorizezi corespunzator.
  Intr-o carciuma, ei vin cu tampeniile lor, unul zice ca antenele fura, altul ca proteveul e rau, alte nimicuri de-astea, dar... le vindem bere, popcorn, le inchiriem niste maciuci, sa se bata!
  E pacat, daca tot ai adunat hoarda asta, sa nu o pui in valoare!
  Trebuie sa faci bani!
 • haide ca bate vantu prin sediile DOLCE-Romtelecom ,iar la RDS e coada cel putin in orasu meu a cam gresit DOLCE cu renuntarea la canalele PRO
 • Pe aceeași idee, Digi ar fi trebuit să înlocuiască Antena 1 cu Mynele TV, stația făcându-se consacrată prin difuzarea de dejecții.

Trimite un comentariu