Skip to main content

14 Februarie. Cine se uită la Un show Păcătos

 

Sursa foto: Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Publicitate

PROFIL. Cel mai numeros public al programului Un show păcătos (Antena 1) a fost format, anul trecut, din persoane cu vârste între 35 şi 44 de ani, la nivel naţional. Aproape 54% au fost telespectatori cu studii medii, potrivit unei analize Forbes România.

În cursul anului 2012, circa 16.157.000 de români au urmărit cel puţin un minut din emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos”. Cifra reprezintă indicatorul de audienţă reach şi reprezintă numărul pe persoane distincte care au urmărit cel puţin un minut din acest program. În fiecare zi a anului trecut, 2.152.000 de români au văzut cel puţin un minut din „show-ul păcătos” al lui Capatos.


Femeile au fost cele mai interesate de „păcatele” lui Capatos


PR PENTRU TURISM. Consultantul în turism şi bloggerul Răzvan Pascu lansează Travel Communication România, o agenţie de marketing şi PR dedicată exclusiv industriei turismului şi ospitalităţii, scrie Wall-Street.ro.

Travel Communication România îşi propune să promoveze jucătorii din industria turismului – agenţii de turism, companii aeriene, regiuni turistice, hoteluri şi resorturi, fie din România, fie din afara ţării, care doresc sa fie vizibili în faţa publicului din România.
Bloggerul Razvan Pascu isi deschide o agentie de PR de turism


GREVĂ LA FRANCE PRESS. O grevă de 24 de ore a Agenţiei France-Presse, începând cu ora 8:00, miercuri (09:00, ora României), a fost votată marţi seară la apelul sindicatelor pentru a protesta faţă de proiectele de reorganizare redacţională ce vizează Franţa şi Africa, relatează agenţia pe fluxul său de ştiri, scrie Mediafax.
Angajaţii Agenţiei France-Presse intră într-o grevă de 24 de ore, miercuri dimineaţă


ANIVERSARE ÎN 3D. Doctor Who, cel mai popular serial science fiction al radiodifuzorului public britanic BBC, va sărbători 50 de ani de la lansare printr-un episod special, filmat în formatul 3D şi care va fi difuzat pe 23 noiembrie, scrie Mediafax.
Episodul aniversar va fi difuzat pe 23 noiembrie pe BBC HD Channel, deţinut de corporaţia BBC, dar şi în cinematografe.
Un nou experiment al BBC: Cel mai popular serial SF al postului, "Doctor Who", difuzat în 3D


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • coco coco
    eu n-am inteles ce relevanta are minutul ala..2 mil de telespectatori s-au uitat 1 minut si pe ...taraf tv-butonezi,stai un minut,o auzi pe daniela aia vorbind si dai mai departe...
  • gabi cristescu gabi cristescu
    mariana, iti dau dreptate. cei cu studii medii sau chiar superioare isi indreapta atentia spre wowbiz sau cancan tv:p
  • Horea Horea
    N-am urmarit NICI O DATA aceasta emisiune dar presupun ca ai dreptate in cele afirmate.
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Nu stiu de unde si pana unde ai concluzionat ca barbatii sunt cei mai numerosi telespectatori, cand titlul spune clar:
    "Femeile au fost cele mai interesate de „păcatele” lui Capatos"
  • mariana mariana
    ce studii medii? eu sunt sigura ca la mocirla lui capatos se uita toti imbecilii fara capatii. Daca ai studii medii sigur iti dai seama ca acolo colcaie mizeria din closetele varanului.
  • dan dan
    Looserii - publicul lui Capatos
  • nadia nitov nadia nitov
    studii medii? as spune patru clase si statul prost de tot cu viata sexuala. astia sunt brazii tarii pe umerii carora se construieste viitorul! :( :) :( :) :( chiar nu au femei acasa?

Trimite un comentariu

sus