Skip to main content

Bobby Păunescu își deschide școală de actorie cu profesoara lui Brad Pitt

 

bobby_ivana
Bobby Păunescu și Ivana Chubbuck

Publicitate

 

Bobby Păunescu va deschide, în această primăvară, la București, o școală de actorie la care va preda și Ivana Chubbuck, cea care a format nume mari ale filmului, precum Halle Berry, Brad Pitt, Jake Gyllenhaal, Charlize Theron sau Jon Voight.

Bobby Păunescu:

”Începând din primavară, se deschide Mandragora Movies - Ivana Chubbuck's acting studio la București. Se vor oferi cursuri pentru cei sub 18 ani (the youth program) și pentru cei peste 18 ani (the regular program). Mandragora Movies (the scolarship program) o să ofere și burse pentru cei talentați din Bucuresti sau provincie, care momentan nu-și permit să plătească cota de participare și/sau șederea în București, dar sunt foarte motivați să urmeze cariera asta în România sau la "Hollywood", a postat Bobby Păunescu pe contul de Facebook.

Ivana Chubbuck este o cunoscută profesoară de actorie, la serviciile căreia au apelat mai multe nume celebre din Cetatea Filmului, printre care se numără: Jim Carrey, Gerard Butler, Meg Ryan, Liv Tyler, Sienna Miller sau Rob Schneider, dar și cântărețele Pink și Beyonce.

”Sunt încântată să aduc experiența mea în actorie în România, așa cum am făcut-o în atât de multe țări din lumea întreagă. (...) Sunt convinsă că mulți studenți ai ”Mandragora Movies-Ivana Chubbuck School of Acting” vor deveni în curând profesioniști de succes și poate chiar câștigători de Oscar, așa cum s-a întâmplat până acum cu mai mulți studenți de-ai mei!”, a declarat într-un mesaj Ivana Chubbuck.

Monica Bârlădeanu a fost și ea eleva Ivanei și se va implica, de asemenea, în proiectul de la București. Ea a primit, în China, premiul Golden Rooster pentru cea mai bună actriță străină, echivalentul Oscarului din această țară.

Regizorul și producătorul Bobby Păunescu este fost acționar la Evenimentul Zilei și deținătorul a aproximativ jumătate din acțiunile postului B1TV.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • interesant ce spui andrei. chiar nu ma asteptam la asa ceva de la gagiul monicai barladeanu, desi nu ma surprinde sa aud ca face asta.
  • Tot ce e semnat de Paunescu pute. Cei care au lucrat pentru el stiu ca omul e mare tepar. Face cursuri de actorie? O sa ceara o avere pe ele. Dar poate o sa stranga destui bani ca sa ii plateasca pe toti cei pe care pana acum i-a ocolit cu plata. Cica el n-are bani. Asa ca si-a tras sclavi care au muncit la filme pentru el gratis.

Trimite un comentariu