Skip to main content

Bobby Păunescu îşi deschide şcoală de actorie cu profesoara lui Brad Pitt

 

bobby_ivana
Bobby Păunescu şi Ivana Chubbuck

Publicitate

Bobby Păunescu va deschide, în această primăvară, la Bucureşti, o şcoală de actorie la care va preda şi Ivana Chubbuck, cea care a format nume mari ale filmului, precum Halle Berry, Brad Pitt, Jake Gyllenhaal, Charlize Theron sau Jon Voight.

Bobby Păunescu:

”Începând din primavară, se deschide Mandragora Movies - Ivana Chubbuck's acting studio la Bucureşti. Se vor oferi cursuri pentru cei sub 18 ani (the youth program) şi pentru cei peste 18 ani (the regular program). Mandragora Movies (the scolarship program) o să ofere şi burse pentru cei talentaţi din Bucuresti sau provincie, care momentan nu-şi permit să plătească cota de participare şi/sau şederea în Bucureşti, dar sunt foarte motivaţi să urmeze cariera asta în România sau la "Hollywood", a postat Bobby Păunescu pe contul de Facebook.

Ivana Chubbuck este o cunoscută profesoară de actorie, la serviciile căreia au apelat mai multe nume celebre din Cetatea Filmului, printre care se numără: Jim Carrey, Gerard Butler, Meg Ryan, Liv Tyler, Sienna Miller sau Rob Schneider, dar şi cântăreţele Pink şi Beyonce.

”Sunt încântată să aduc experienţa mea în actorie în România, aşa cum am făcut-o în atât de multe ţări din lumea întreagă. (...) Sunt convinsă că mulţi studenţi ai ”Mandragora Movies-Ivana Chubbuck School of Acting” vor deveni în curând profesionişti de succes şi poate chiar câştigători de Oscar, aşa cum s-a întâmplat până acum cu mai mulţi studenţi de-ai mei!”, a declarat într-un mesaj Ivana Chubbuck.

Monica Bârlădeanu a fost şi ea eleva Ivanei şi se va implica, de asemenea, în proiectul de la Bucureşti. Ea a primit, în China, premiul Golden Rooster pentru cea mai bună actriţă străină, echivalentul Oscarului din această ţară.

Regizorul şi producătorul Bobby Păunescu este fost acţionar la Evenimentul Zilei şi deţinătorul a aproximativ jumătate din acţiunile postului B1TV.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    interesant ce spui andrei. chiar nu ma asteptam la asa ceva de la gagiul monicai barladeanu, desi nu ma surprinde sa aud ca face asta.
  • andrei andrei
    Tot ce e semnat de Paunescu pute. Cei care au lucrat pentru el stiu ca omul e mare tepar. Face cursuri de actorie? O sa ceara o avere pe ele. Dar poate o sa stranga destui bani ca sa ii plateasca pe toti cei pe care pana acum i-a ocolit cu plata. Cica el n-are bani. Asa ca si-a tras sclavi care au muncit la filme pentru el gratis.

Trimite un comentariu

sus